3 απολαυστικοί τρόποι να κάνεις τα αυγά στο Air Fryer!

14:39 29/12/2022 - Πηγή: iPop

Λατρεύουμε τις συνταγές στην φριτέζα αέρος και κάθε φορά προσπαθούμε να δούμε τι άλλο μπορούμε να φτιάξομε σ’ αυτό το μηχάνημα που άλλαξε τον τρόπο που μαγειρεύουμε και τρώμε! Τα αυγά στο Air Fryer μπορούν να γίνουν και μάλιστα με πάνω από έναν απολαυστικούς τρόπους!

Ομελέτα στο Air Fryer με σπανάκι, κόκκινη πιπεριά και κατσικίσιο τυρί – Φτιάξε το πιο γευστικό και δυναμωτικό πρωινό σε 15 λεπτά!Πώς να φτιάξεις τα αυγά στο Air Fryer;

Βραστά

Ο

τρόπος είναι πραγματικά πάρα πολύ απλός! Βάζεις απλά στο καλάθι της φριτέζας αέρος όσα αυγά θέλεις και τα μαγειρεύεις για 13-15 λεπτά (ανάλογα το πόσο σφιχτά τα θέλεις) στους 140 βαθμούς. Είναι ένας τέλειος τρόπος να έχεις πάντα αυγά, αφού μπορείς να βράσεις πολλά και να τα βάλεις στη συνέχεια στο ψυγείο για όλη την εβδομάδα!

Freepik

Τηγανητά αυγά

Και εδώ η διαδικασία είναι πάρα πολύ απλή, αλλά θα χρειαστείς κάποιο μικρό σκεύος που να μπαίνει στην φριτέζα αέρος, σαν ταψάκι. Άλειψε με λίγο λάδι το σκεύος, σπάσε το αυγό μέσα στο σκεύος, βάλε αλάτι και πιπέρι και τηγάνισε το αυγό στους 170 βαθμούς για 3-4 λεπτά.

Pexels

Scrambled eggs

Θα χρειαστείς επίσης ένα μικρό σκεύος με λίγο ψηλότερα τοιχώματα. Χτύπησε τα αυγά και ρίξτα στο σκεύος, στο οποίο αν θέλεις μπορείς να έχεις βάλει λίγο λάδι. Ψήσε για 3 λεπτά στους 150 βαθμούς. Ανακάτεψε ξανά και ψήσε για ακόμα 2 λεπτά. Πάλι ανακάτεμα και ψήσιμο για 1 ακόμα λεπτό.

Pancakes βρώμης στο Air Fryer: Η πιο υγιεινή και γρήγορη συνταγή για να απολαμβάνεις κάθε πρωίFreepik

Ετοιμάσου για μια νέα εμπειρία πρωινού! Καλή απόλαυση!

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο 3 απολαυστικοί τρόποι να κάνεις τα αυγά στο Air Fryer! εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Αναζητήσεις
, air fryer αυγα
Τυχαία Θέματα