H LG Electronics στη Frieze London 2023

Η LG Electronics παρουσίασε το Jardins d’Été, ένα έργο τέχνης δημιουργημένο από την Quayola x LG OLED στη Frieze London 2023 (11-15 Οκτωβρίου). Παρουσιάζοντας τις δυνατότητες που μπορούν να επιτευχθούν όταν η τέχνη και η τεχνολογία έρχονται σε επαφή, το Jardins d’Été είναι μια σειρά βίντεο που απεικονίζει τους ανθισμένους κήπους του Château de Chaumont-sur-Loire, στη Γαλλία.

Γι’

αυτήν την εγκατάσταση, ο καλλιτέχνης Quayola χρησιμοποιεί την πολυπλοκότητα των σχηματισμών των λουλουδιών που μετακινούνται από τον άνεμο ως σύνολο δεδομένων για να δημιουργήσει νέους πίνακες που το κοινό βλέπει σε 4K, χάρη στην ποιότητα εικόνας της LG OLED.

«Είμαστε στην ευχάριστη θέση να έχουμε μια συναρπαστική συνεργασία με έναν ταλαντούχο καλλιτέχνη όπως ο Quayola. Μαζί, στοχεύουμε να επαναπροσδιορίσουμε τα καλλιτεχνικά όρια, συνδυάζοντας την τέχνη και την τεχνολογία με τρόπους που γοητεύουν και εμπνέουν το κοινό, όπως αναδεικνύεται στις εκθέσεις και τις συνεργατικές μας προσπάθειες», δήλωσε η Kate Oh, αντιπρόεδρος του τμήματος Brand Communication της LG Home Entertainment Company.

Keywords
Τυχαία Θέματα