H Meta παρουσίασε το μικρότερο γυμναστήριο του κόσμου

Η Meta δημιούργησε το μικρότερο γυμναστήριο του κόσμου μέσα σε ένα κατάστημα Puma για να προωθήσει το headset μικτής πραγματικότητας, Meta Quest 3. Η εμπειρία δημιουργήθηκε από την Abbott Mead Vickers BBDO και την BBDO Germany.

Το λανσάρισμα πραγματοποιήθηκε στις 15 Ιανουαρίου για να συμπέσει με το τέλος της μεγάλης κινητικότητας που καταγράφεται στα γυμναστήρια στις αρχές Ιανουαρίου και να δώσει την ευκαιρία στους ανθρώπους να γυμναστούν σε έναν χώρο παρόμοιο με αυτόν που συνήθως έχουν διαθέσιμο στο σπίτι τους.

Οι επισκέπτες μπορούν να κάνουν τη δοκιμή τους για 15 με 20 λεπτά σε εμβυθιστικές εφαρμογές γυμναστικής στο Quest 3, κάνοντας πυγμαχία, HIIT ή zumba. Το γυμναστήριο το οποίο θα βρίσκεται σε δύο καταστήματα Puma σε εμπορικά κέντρα του Βερολίνου έως τις 3 Φεβρουαρίου, εγκαινιάστηκε από τον παίκτη του NBA και αθλητή της Puma, Dennis Schröder.

Το live experience συνοδεύεται από ένα media mix, το οποίο περιλαμβάνει αφίσες, συνεργασίες με εκδότες και μέσα κοινωνικής δικτύωσης με την αξιοποίησης influencers και shareable content από προπονήσεις.

(Πηγή: Campaign)

Keywords
Τυχαία Θέματα