Δράσεις ΕΚΕ από τo Athens Metro Mall

Πρωτοβουλίες στον τομέα της κοινωνικής ευθύνης ανέλαβε στη διάρκεια της εορταστικής περιόδου το εμπορικό κέντρο των Νοτίων Προαστίων, Athens Metro Mall, στηρίζοντας το κοινωνικό έργο μη κυβερνητικών οργανώσεων, ιδρυμάτων και συλλόγων.

Συγκεκριμένα, καθ’ όλη τη διάρκεια του Δεκεμβρίου, φιλοξενήθηκαν στους χώρους του φιλανθρωπικά ιδρύματα που φροντίζουν για τη διαβίωση οικογενειών με οικονομικά προβλήματα και παιδιών που χρήζουν ιατρικής περίθαλψης. Εκπρόσωποι

των ΜΚΟ είχαν την ευκαιρία να ενημερώσουν τους επισκέπτες του εμπορικού κέντρου για το έργο που προσφέρουν και τη φιλοσοφία τους.

Το Athens Metro Mall φιλοξένησε, μεταξύ άλλων, το Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος), Το Χαμόγελο του Παιδιού, το Κέντρο Ειδικής Εκπαίδευσης Παιδιών με Ειδικές Ανάγκες (ΚΕΕΠΕΑ) «Ορίζοντες», την Ελληνική Εταιρεία Προστασίας και Αποκατάστασης Αναπήρων Προσώπων (ΕΛΕΠΑΠ), την Ελληνική Εταιρεία για τη Σκλήρυνση κατά Πλάκας κ.ά.

Επίσης, όπως κάθε χρόνο, βρέθηκε δίπλα στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Αγίου Δημητρίου, καθώς και στους αθλητικούς συλλόγους του Δήμου και των όμορων Δήμων, συνεισφέροντας στην κάλυψη των λειτουργικών τους εξόδων.

Keywords
Τυχαία Θέματα