H PepsiCo Hellas διοργανώνει αγώνες δρόμου για καλό σκοπό

Η PepsiCo Hellas διοργανώνει για πρώτη φορά Αγώνες Δρόμου, υπό την αιγίδα του Δήμου Κηφισιάς, με την τεχνική επιμέλεια της Runaway και σε συνεργασία με τον πανελλήνιο πρωταθλητή δίαθλου Γρηγόρη Σκουλαρίκη.

Το «PepsiCo Gives Back – Kifissia 2024 – Run Smile Repeat» θα πραγματοποιηθεί σε μια καταπράσινη διαδρομή στην Κηφισιά, την Κυριακή 19 Μαΐου,

με σκοπό μέρος των εσόδων που θα συγκεντρωθούν και από τη συμμετοχή των δρομέων, να δοθούν για το έργο του Make-A-Wish Ελλάδος, εκπληρώνοντας ευχές που έχουν τη δύναμη να μεταμορφώσουν τις ζωές παιδιών με πολύ σοβαρές ασθένειες. Η PepsiCo Hellas θα είναι εκεί σε κάθε βήμα της διαδρομής, προσφέροντας στους δρομείς Gatorade και φυσικό μεταλλικό νερό Eonio Loutraki.

Στο τέλος της διαδρομής, τα σνακ και beverages της PepsiCo Hellas, Lay’s, Cheetos, Doritos, Pepsi, Lipton και Ivi Go, θα περιμένουν τους συμμετέχοντες ως επιβράβευση για την προσπάθεια αλλά και τη συνεισφορά τους στον σημαντικό αυτό σκοπό, ενώ πολλές ακόμη εκπλήξεις θα περιμένουν τους νικητές και όχι μόνο.

Keywords
Τυχαία Θέματα