H Sony γιόρτασε τα 10 χρόνια Mirrorless και Full-Frame φωτογραφικών Alpha

H Sony γιορτάζει τα 10 χρόνια Mirrorless και Full-Frame φωτογραφικών μηχανών Alpha στο Ολυμπιακό Μουσείο της Αθήνας, παρουσιάζοντας τη νέα Alpha 9 III

που δημιουργεί νέα δεδομένα στη φωτογράφιση αθλητικών δρώμενων. Ιδανική για τη φωτογράφηση αθλητικών δρώμενων, η νέα Alpha 9 III με καθολικό σύστημα κλείστρου πραγματοποιεί ταχύτατες συνεχείς λήψεις έως 120 καρέ το δευτερόλεπτο.

Την εκδήλωση παρακολούθησαν οι Έλληνες αθλητές και Παραολυμπιονίκες Ξιφασκίας σε Αμαξίδιο, Πάνος Τριανταφύλλου και Βασίλης Ντούνης, αλλά και ο Ασημένιος Ολυμπιονίκης και τερματοφύλακας της Εθνικής Ομάδας Υδατοσφαίρισης, Μάνος Ζερδεβάς.

O Παντελής Μούτουλας, Cluster Commercial Head Greece and Cyprus, Sony, υπογράμμισε: «Αισθάνομαι εξαιρετικά υπερήφανος που έχουμε την ευκαιρία να γιορτάσουμε ένα σημαντικό ορόσημο για τη Sony και τη σειρά Alpha σε έναν χώρο εξαίρετης σημασίας για την Ελλάδα και τον αθλητισμό. Φωτογραφικές μηχανές της σειράς Alpha έχουν απαθανατίσει κορυφαίες και ιστορικές αθλητικές στιγμές και είμαι σίγουρος πως η νέα Alpha 9 III θα παραμείνει πιστή σε αυτήν την παράδοση, προσφέροντας ακόμη περισσότερα εργαλεία στους δημιουργούς, βοηθώντας τους να πραγματοποιήσουν το δημιουργικό τους όραμα».

Keywords
Τυχαία Θέματα