Jack Daniel’s, Woodford Reserve, Fords Gin και Benriach στο Athens Bar Show

Το Athens Bar Show, η εκπαιδευτική έκθεση για bartenders και επαγγελματίες της εστίασης, θα πραγματοποιηθεί στις 8 και 9 Νοεμβρίου στην Τεχνόπολη και αναμένει πάνω από 10.000 επισκέπτες.

Η Brown-Forman, η οποία συνεργάζεται με την Coca-Cola Τρία Έψιλον, επανέρχεται φέτος προσκαλώντας τους ειδικούς των spirits να γνωρίσουν υπάρχοντα αλλά και νέα προϊόντα και να μάθουν περισσότερα μέσα από ένα πλήθος activations. Συγκεκριμένα, το κοινό θα βρει dedicated περίπτερο

για τη νέα super premium «Bottled-in-Bond» σειρά του Jack Daniel’s, όπου οι ενδιαφερόμενοι θα έχουν τη δυνατότητα να δοκιμάσουν τα νέα Jack Daniel’s Triple Mash και Jack Daniel’s Bonded.

Στον χώρο θα υπάρχει και ένα secret bar, με cocktails από το bar Drink Kong της Ρώμης. Το νέο λανσάρισμα θα βγει και εκτός του Athens Bar Show με ένα guest shift του Drink Kong στο The Rumble in the Jungle, τη Δευτέρα 7 Νοεμβρίου. Στον χώρο της έκθεσης θα βρίσκεται και περίπτερο αφιερωμένο στο bourbon Woodford Reserve. Επίσης, το κοινό του Athens Bar Show θα γνωρίσει καλύτερα το Fords Gin που έχει έρθει τους τελευταίους μήνες στην Ελλάδα από την Coca-Cola Τρία Έψιλον.

Παράλληλα, την Τετάρτη 9 Νοεμβρίου θα γίνει ένα guest shift από το δημοφιλές μπαρ Door 74 του Άμστερνταμ στο Speakeasy Athens με πρωταγωνιστή το Fords Gin. Τέλος, η Benriach, το single malt ουίσκι με καταγωγή από το Speyside της Σκωτίας, θα βρίσκεται στον χώρο του Business lounge του Athens Bar Show με ένα ιδιαίτερο line up για όσους θέλουν να δοκιμάσουν ένα single malt whisky το οποίο παρασκευάζεται με παραδοσιακό τρόπο από το 1898. Το Benriach διανέμεται στην ελληνική αγορά από την Concepts.

Keywords
Τυχαία Θέματα