Launch event για τη νέα σειρά Time Eraser της Medisei

Με συνεργάτες τις Brainstorm και Beautiful People PR Events σε επίπεδο οργάνωσης, επιμέλειας και επικοινωνίας, πραγματοποιήθηκε το launch event της εταιρείας καλλυντικών Medisei SA, για τη νέα σειρά αντιγηραντικής φροντίδας Time Eraser, στο Golf Prive της Γλυφάδας.

Beauty bloggers,

fashion crowd και επώνυμοι καλεσμένοι από τον καλλιτεχνικό, δημοσιογραφικό και επιχειρηματικό κόσμο, γνώρισαν από κοντά τη νέα σειρά καλλυντικών της Medisei SA Time Eraser, στο cocktail party που στήθηκε στον ειδικά διαμορφωμένο και διακοσμημένο χώρο στο Golf Prive. Οι καλεσμένοι διασκέδασαν με τις μουσικές επιλογές του Κώστα Φραγκολιά. Με εφαλτήριο τη διαφορετικότητα, η Time Eraser υπόσχεται εξατομικευμένη φροντίδα για τις ανάγκες κάθε προσώπου.

Προτείνει διαφορετικούς συνδυασμούς κρέμας και συμπυκνωμένου ορού, για να προσφέρει μια συστηματική περιποίηση, ημέρας ή νύχτας, που καλύπτει συγκεκριμένα τις ατομικές ανάγκες της κάθε επιδερμίδας οποιαδήποτε εποχή του χρόνου. Η νέα σειρά της Medisei SA αποτελείται από 3 κρέμες και 3 συμπυκνωμένους ορούς.

Keywords
Τυχαία Θέματα