Mastercard Strive: Έως 500.000 ευρώ επιδότηση σε επιχειρήσεις και startups της ΕΕ

Η Mastercard στέκεται στο πλευρό των ευρωπαϊκών μικρών επιχειρήσεων και προσφέρει μέσα από το Ταμείο Καινοτομίας Strive EU, χρηματοδότηση συνολικής αξίας 4,5 εκατ. ευρώ σε έργα που αφορούν την ανάπτυξη Β2Β λύσεων, με στόχο τη χρηματοδότησή τους, τον ψηφιακό μετασχηματισμό τους και την πρόσβασή τους σε δίκτυα και τεχνογνωσία.

Το Ταμείο Καινοτομίας αποτελεί την τελευταία εξέλιξη του παγκόσμιου προγράμματος Strive της Mastercard – και την πρώτη ειδική

δραστηριότητα για το Strive EU. Οι αιτήσεις του προγράμματος έχουν ήδη ανοίξει και οι ενδιαφερόμενες εταιρείες μπορούν να καταθέσουν τη συμμετοχή τους στην πλατφόρμα, μέχρι και τις 11 Μαρτίου.

To Ταμείο Καινοτομίας Strive EU θα διαθέσει σε έως 20 έργα επιχειρήσεων κρατών-μελών της ΕΕ επιδοτήσεις ύψους έως 500.000 ευρώ, καθώς και τεχνική υποστήριξη και καθοδήγηση για τη γρήγορη ανάπτυξη των λύσεών τους. Παράλληλα, η Mastercard έχει δημιουργήσει το Strive Council EU για τις Μικρές Επιχειρήσεις, με σκοπό την προώθηση των συνεργειών στο επιχειρηματικό οικοσύστημα και την ανάπτυξη περαιτέρω συνεργασιών.

Keywords
Τυχαία Θέματα