Άνοιξαν οι συμμετοχές των Golden Drum Awards

Το 2024, το Διεθνές Festival δημιουργικότητας, Golden Drum, θα γιορτάσει την 30ή του επέτειο. Η δημιουργική κοινότητα θα συγκεντρωθεί και πάλι για να τιμήσει τους κορυφαίους του χώρου, από τις 9-10 Οκτωβρίου, στο Grand Hotel Bernardin, στο Portorož της Σλοβενίας.

Ο Διαγωνισμός Golden Drum ανοίγει την πρόσκληση για συμμετοχές και γίνονται δεκτά όλα τα έργα

που έχουν προβληθεί, δημοσιευθεί ή υλοποιηθεί για πρώτη φορά μεταξύ 22 Αυγούστου 2023 και 21 Αυγούστου 2024. Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να υποβάλουν τα έργα τους μέχρι τις 21 Αυγούστου 2024. Τα βραβεία θα απονεμηθούν στο Golden Drum Awards Show που θα πραγματοποιηθεί στις 10 Οκτωβρίου.

Σημειώνεται ότι το Golden Drum Festival εμπλουτίζει τον διαγωνισμό με την εισαγωγή μιας νέας ομάδας B2B στην ενότητα Creative Business Excellence. Οι κατηγορίες σε αυτήν την ομάδα περιλαμβάνουν μια σειρά από πρωτοβουλίες με επίκεντρο το B2B, όπως B2B Brand Re:Fresh, B2B Storytelling, κ.λπ. Επίσης, το Golden Drum επέκτεινε ξανά τη συνεργασία του με το Little Black Book – όλα τα έργα που θα βραβευτούν με Grand Prix στο festival θα συμμετέχουν άμεσα και δωρεάν στον διαγωνισμό των Immortal Awards.

Keywords
Τυχαία Θέματα