Noble Wines: «Φέρνουμε την ελληνική οινοπαραγωγή στο παγκόσμιο προσκήνιο»

Το όραμα, τις αξίες και τους στόχους της Noble Wines SA παρουσίασε η εταιρεία, στο πλαίσιο εκδήλωσης στο ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία, τη Δευτέρα 15 Ιανουαρίου, παρουσία εκπροσώπων της Βουλής, της Εκκλησίας, του επιχειρηματικού τομέα και του ελληνικού οινικού κλάδου.

Συντονιστές της εκδήλωσης ήταν οι δημοσιογράφοι Νίκος Υποφάντης και Αφροδίτη Γραμμέλη. Σημειώνεται ότι, εκτός από την πώληση και διανομή οίνων, η εταιρεία,

με σύγχρονα χρηματοδοτικά σχήματα και αναπτυξιακά κεφάλαια, φιλοδοξεί να στέκεται αρωγός στην αναδιοργάνωση της αμπελοκαλλιέργειας, της οινοποίησης, του marketing και των logistics, στηρίζοντας και αναδεικνύοντας οινοποιία, εντός και εκτός Ελλάδας. Ο Διευθύνων Σύμβουλος, Πάτροκλος Κουδούνης, δήλωσε: «H Noble Wines δεν είναι απλά ένας αντιπρόσωπος οινοποιείων.

Βλέπουμε τους εαυτούς μας ως διαχειριστές μιας πολιτιστικής κληρονομιάς και θέλουμε να φέρουμε τους φανερούς, αλλά και τους κρυμμένους θησαυρούς της ελληνικής οινοπαραγωγής στο προσκήνιο της παγκόσμιας αγοράς και στο τραπέζι του καταναλωτή».

Keywords
Τυχαία Θέματα