Τα αποτελέσματα του Rakuten Viber για το 2023

Τα αποτελέσματά της για το 2023 παρουσιάζει το Rakuten Viber, το οποίο ανανεώθηκε με πολλά νέα χαρακτηριστικά τη χρονιά που πέρασε. Συγκεκριμένα, το Rakuten Viber ανανέωσε το UI του. Χάρη στο ανανεωμένο της interface, η εφαρμογή κατέγραψε αύξηση 5% στον αριθμό των απεσταλμένων μηνυμάτων σε σχέση με πέρυσι. Ο αριθμός των συμμετεχόντων σε ομαδικές συζητήσεις αυξήθηκε επίσης κατά 16%, με τους περισσότερους χρήστες να συμμετέχουν ενεργά.

Οι Πληρωμές μέσω Viber έφτασαν το 1 εκατ. πορτοφόλια

παγκοσμίως το 2023, με την Ελλάδα να συνεχίζει να ηγείται στην εξέλιξη των Πληρωμών μέσω Viber, όπως αναφέρει η εταιρεία. Επιπλέον, με 52% αύξηση στις εμφανίσεις διαφημίσεων, οι εταιρείες απόλαυσαν πέρσι μεγαλύτερο visibility μέσα στην εφαρμογή.

Τα παραδοθέντα επιχειρηματικά μηνύματα για την επικοινωνία με τον πελάτη αυξήθηκαν κατά 45%. Τα μηνύματα συνομιλίας για υποστήριξη πωλήσεων, συλλογή ανατροφοδοτήσεων πελατών κλπ, αυξήθηκαν σχεδόν 7 φορές, ενώ τα προωθητικά μηνύματα, όπως ειδικές προσφορές και εκπτώσεις, αυξήθηκαν κατά 19%. Τέλος, ο αριθμός των chatbots του Viber διπλασιάστηκε.

Keywords
Τυχαία Θέματα