O Ν. Μπήλιος στη Ζυθοποιία Μακεδονίας Θράκης ΑΕ

Καθήκοντα Διευθυντή Επικοινωνίας και Εταιρικών Σχέσεων, αναλαμβάνει στη Ζυθοποιία Μακεδονίας Θράκης ΑΕ, ο Νικόλαος Μπήλιος, αναφερόμενος στον Διευθύνοντα Σύμβουλο της εταιρείας. Είναι στέλεχος με πολύχρονη εμπειρία στον δημόσιο και ιδιωτικό τομέα στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Έχει εργαστεί ως Σύμβουλος Διοίκησης σε θέματα Στρατηγικής και Επικοινωνίας, Marketing και Εταιρικής Προβολής, σχεδιάζοντας και διαμορφώνοντας τη στρατηγική για καμπάνιες σε εταιρείες όπως η Saatchi

& Saatchi (Λονδίνο) και Τhe Newtons Laboratory (Eλλάδα). Υπήρξε Διευθυντής Εταιρικών Σχέσεων της εταιρείας Ηttpool, υπεύθυνος για Ελλάδα & Κύπρο.

Έχει εργαστεί ως ειδικός σύμβουλος στρατηγικής για την Ελληνική Κυβέρνηση (Υπουργό Επικρατείας 2009-2012) και Υπεύθυνος Επικοινωνίας και Στρατηγικής για την Ελληνικό ΑΕ.

«Καλωσορίζουμε τον κ. Μπήλιο στην ομάδα μας. Είμαι σίγουρος πως η επαγγελματική του εμπειρία, οι γνώσεις και οι δεξιότητές του, ανταπεξέρχονται στις ανάγκες της νέας εποχής της εταιρείας μας. Είμαι βέβαιος για την επιτυχία μας», δήλωσε ο Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας, Δημήτρης Πολιτόπουλος.

Keywords
Τυχαία Θέματα