O οίκος Gucci με νέο Executive VP και Chief Brand Officer

Μετά από τρία χρόνια απουσίας του κατά την οποία θήτευσε στον οίκο Valentino ως Head of Branding, ο οίκος Gucci υποδέχεται ξανά τον πρώην Head of Global Communications της, Alessio Vannetti, αναθέτοντάς του καθήκοντα Executive Vice President

και Chief Brand Officer, τα οποία τέθηκαν σε ισχύ, χθες.

Προηγουμένως, ο Alessio Vannetti είχε συνεργαστεί με τον οίκο Gucci για τέσσερα χρόνια, από το 2015 έως το 2019. Ο διορισμός του A. Vannetti έρχεται εν μέσω μιας σειράς στρατηγικών αλλαγών στην ηγεσία του οίκου Gucci, με την παραίτηση, αυτόν τον μήνα, του CEO, Marco Bizzarri και τον A. Vannetti να διαδέχεται τη Susan Chokachi, η οποία αποχωρεί από αυτόν μετά από 25 χρόνια.

Στο πλαίσιο του νέου ρόλου του, ο A. Vannetti θα είναι υπεύθυνος για την επίβλεψη και τα operations τα οποία αφορούν όλες τις πτυχές του branding του Gucci και για τις ομάδες client engagement.

Επίσης, θα επιβλέπει και θα διευθύνει τη στρατηγική του για την εικόνα, το marketing, την επικοινωνία και το metaverse. Θα αναφέρεται δε, στον Jean-François Palus, Managing Director του Kering Group, ο οποίος διατηρεί προσωρινά τον ρόλο του CEO μετά την αποχώρηση του M. Bizzarri.

(Πηγή: Campaign)

Keywords
Τυχαία Θέματα