Silver βραβείο για την adjust. στα MIXX Awards Europe 2020

Πρόκειται για την 1η ευρωπαϊκή διάκριση της εταιρείας.

Η ομάδα social media της adjust. απέσπασε την πρώτη της ευρωπαϊκή διάκριση, κατακτώντας το βραβείο Silver στην κατηγορία social media των MIXX Awards Europe. Η ευρωπαϊκή διάκριση ήρθε ως συνέχεια της διάκρισης με Gold βραβείο στα ελληνικά IAB Mixx Awards 2019 και αποτελεί ένα ακόμη ορόσημο για την adjust.

που έχει αναλάβει σε συνεργασία με το Star, τη στρατηγική και διαχείριση των social media πλατφορμών του MasterChef 3, στρατηγική και διαχείριση που απέφεραν οργανικό reach εκατομμυρίων και υποστήριξαν την digital παρουσία ενός από τα πλέον δημοφιλή τηλεοπτικά προϊόντα του 2019.

Οι ετήσιοι διαγωνισμοί βραβείων MIXX Awards Europe και IAB Europe Research είναι ένας διεθνώς αναγνωρισμένος θεσμός που αναδεικνύει κάθε χρόνο τα κορυφαία projects στον τομέα του digital advertising, με συμμετοχές από όλη την Ευρώπη. H κριτική επιτροπή εμπειρογνωμόνων ελέγχει εκατοντάδες έργα για να αναδείξει και να μοιραστεί τις τελευταίες καινοτομίες στο digital advertising research, καθώς και στην ανάπτυξη καμπανιών.

Keywords
Τυχαία Θέματα