Volton και ΠΑΕ ΑΕΚ επεκτείνουν τη χορηγική συνεργασία τους

Σε επέκταση της χορηγικής συνεργασίας τους προχωρούν οι ΠΑΕ ΑΕΚ και Volton Ελληνική Ενεργειακή ΑΕ, με τη δεύτερη να αποτελεί επίσημο υποστηρικτή της ομάδας και για την αγωνιστική περίοδο 2023-2024.

Μέσω της συνεργασίας, η Volton θα συνεχίσει να καλύπτει πλήρως όλες τις ανάγκες της ΠΑΕ ΑΕΚ στο νέο της γήπεδο σε ηλεκτρική ενέργεια, σε ποσοστό που θα προέρχεται

100% από ανανεώσιμες πηγές ενέργειας, αλλά και σε φυσικό αέριο. Στο πλαίσιο της συνεργασίας, οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας της ομάδας έχουν πρόσβαση στο πρόγραμμα ηλεκτρικής ενέργειας Volton AEK Power με έκπτωση συνέπειας 21%, πολύ χαμηλή χρέωση kWh ανά μήνα και επιπλέον συνολική έκπτωση στους πέντε πρώτους λογαριασμούς.

Η προσφορά είναι διαθέσιμη από την 1η Ιουλίου και θα διατίθεται μέσω του τηλεφωνικού κέντρου της εταιρείας. «Βρισκόμαστε δίπλα στον αθλητισμό, με όραμά μας να αναδεικνύουμε τις διαχρονικές αξίες και να ενισχύουμε τις προσπάθειες των αθλητών να ξεπερνούν τον εαυτό τους», σημείωσε ο Managing Director της Volton Ελληνική Ενεργειακή ΑΕ, Διονύσης Τσίτος.

Keywords
Τυχαία Θέματα