Workshop της Kevin+Marshall για τη 360° στρατηγική επικοινωνία

H Kevin+Marshall διοργάνωσε workshop για τις συμμετέχουσες εταιρείες στο πρόγραμμα ΟΠΑΠ Forward, που επιμελείται η Endeavor Greece. O κεντρικός στόχος του workshop ήταν το πώς ένα 3600 στρατηγικό πλάνο επικοινωνίας, μπορεί να συμβάλλει στην επίτευξη των επιχειρηματικών στόχων μιας εταιρείας στη σημερινή εποχή.

Αναλύθηκαν

οι βάσεις πάνω στις οποίες στήνεται μία σύγχρονη 360º στρατηγική επικοινωνίας και παρουσιάστηκαν δείγματα από επιτυχημένες καμπάνιες που έχει υλοποιήσει η Kevin+Marshall, σε συνεργασίες της με brands που διαχειρίζεται.

Επίσης, δόθηκε έμφαση στη στρατηγική τοποθέτηση ενός διαφημιστικού μηνύματος στα διαφορετικά διαθέσιμα μέσα, αλλά και πόσο σημαντική παραμένει η δημιουργική ιδέα στο δημιουργικό της μέρος (στρατηγική, άξονες χτίσιμο).

Στο workshop συμμετείχαν ως guest speakers ο Πάνος Αδαμαντιάδης και ο Κώστας Καμπάκης, στελέχη με πολυετή εμπειρία στον χώρο. «Η εταιρεία μας είναι αρωγός κάθε φορέα που προάγει την ελληνική επιχειρηματικότητα και η Endeavor Greece συμβάλλει σημαντικά σε αυτήν την κατεύθυνση», δήλωσε ο CEO της Kevin+Marshall, Διονύσης Γερασιμίδης.

Keywords
Τυχαία Θέματα