Yψηλής ποιότητας προϊόντα, πρωτοποριακές υπηρεσίες και καινοτόμες επιχειρήσεις!

Περισσότερα από 100 υψηλόβαθμα στελέχη επιχειρήσεων, εκπρόσωποι Φορέων, Πανεπιστημίων, Επαγγελματίες, καθώς και εκπρόσωποι Τύπου, βρέθηκαν στην Τελετή Απονομής των Pet Awards 2023, επικροτώντας την καινοτομία και την ποιότητα των βραβευμένων υποψηφιοτήτων των εταιρειών-επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στον συγκεκριμένο χώρο και διαθέτουν προϊόντα και υπηρεσίες που σχετίζονται με τη φροντίδα και την ευζωία των κατοικίδιων συντροφιάς.

Συνολικά,

διακρίθηκαν 24 εταιρείες-επιχειρήσεις από ένα ευρύ φάσμα επιχειρηματικής δραστηριότητας πάνω σε όλες τις κατηγορίες των βραβείων. Πιο συγκεκριμένα, Βραβείο απέσπασαν οι εταιρείες: Aboutnet – Cat+Dog Pet Grooming, Anicell, Barffood, BioGel Originial Innovation, Ceva Ελλάς, Culpret, DogServices, Easy Pet Bath, Ema’s House, Gatoskilo, Hoolie Foundation, NanoSanitas, Noma Pet Meals, Olympic, Pet Chef, Pet City Group, Pet Interest, Pet Mobility -Αναπηρικά αμαξίδια Zώων, Primal Instinct, Purina, The Dog Project, Volos Veterinary Specialists, Ιωάννης Πολίτης & ΣΙΑ και Λυδία ΕΠΕ.

Platimun βραβεύσεις
Οι εταιρείες που κατέκτησαν την υψηλότερη βαθμολογία στο σύνολο των υποψηφιοτήτων, αποσπώντας το Platinum Βραβείο ήταν οι: Anicell, Barffood και Pet Mobility – Αναπηρικά αμαξίδια ζώων.

Βραβεία Κοινού
Οι εταιρίες που έλαβαν τα ειδικά βραβεία κοινού ήταν οι: Purina Gourmet ως Τροφή για κατοικίδια, NanoSanitas ως Προϊόν καλλωπισμού για κατοικίδια και Easy Pet Bath ως Υπηρεσία καλλωπισμού για κατοικίδια.

Βραβεία της Χρονιάς
Η βραδιά, όπως πάντα, κορυφώθηκε με την απονομή των μεγάλων βραβείων της χρονιάς, των Grand Awards, με την Purina Pro Plan να αναδεικνύεται Brand of The Year και τη Λυδία ΕΠΕ να αναδεικνύεται Company of the Year.

«Σημαντικό το περιθώριο ανάπτυξης του κλάδου»
Η βραδιά των βραβείων ξεκίνησε με τον χαιρετισμό της Άννας Μαρίας Παπίρη, Wellness Editor – Author, Co-Founder, Wellness Project, Boussias Events, η οποία, μεταξύ άλλων, ανέφερε: «Η αξία της βιομηχανίας τροφών για τα κατοικίδια αποτιμήθηκε σε 99,1 δισ. δολάρια για το έτος 2022, σε παγκόσμιο επίπεδο και αναμένεται να παρουσιάσει αύξηση της τάξης 43 % ετησίως μέσα στην επόμενη επταετία. Η ευρύτερη αγορά των προϊόντων για ζώα συντροφιάς υπολογίστηκε σε 232 δισ. δολάρια το 2022, ενώ οι σχετικές αναλύσεις εκτιμούν ότι ο ετήσιος ρυθμός ανάπτυξης (CAGR) ο οποίος ανέρχεται σε ποσοστό 61 %, θα εκτοξεύσει το ποσό αυτό στα 350 δισ. δολάρια έως το 2027. Στην Ελλάδα, υπολογίζεται ότι ο τζίρος για τη σίτιση των κατοικιδίων ανέρχεται σε 200 εκατομμύρια ευρώ. Σύμφωνα με τα αποτελέσματα της έρευνας που διενεργήθηκε το 2022 από τον οργανισμό έρευνας και ανάλυσης “διαΝέοσις” σε συνεργασία με την Ελληνική Κτηνιατρική εταιρεία αναφορικά με τη σχέση που έχουν οι Έλληνες με τα ζώα, φαίνεται ότι στην Ελλάδα ασχολείται με τα pets μόνο το 17 % του πληθυσμού, γεγονός που σηματοδοτεί και το περιθώριο ανάπτυξης του κλάδου σχετικά με την αντίστοιχη πορεία που διαγράφουν οι μέσοι όροι στη δυτική κοινωνία».

«Συνεργασία για marketing ουσίας και αξιών»
Στη συνέχεια, η Ειρήνη Μολφέση, Πρόεδρος της Επιτροπής Αξιολόγησης των Pet Awards 2023, Πρόεδρος της Πανελλήνιας Φιλοζωικής Ομοσπονδίας, άφησε το δικό της ξεχωριστό στίγμα στη βραδιά, με το μήνυμά της, αναφέροντας: «Επιτρέψτε μου να δώσω τον τόνο με τα λόγια του Γάλλου ακαδημαϊκού και νομπελίστα των αρχών του 20ου αιώνα, Anatole France: “Μέχρι κάποιος να συγκινηθεί από ένα ζώο, κομμάτι της ψυχής του παραμένει κοιμισμένο”. Γεννήθηκα και μεγάλωσα στη Γαλλία και ήρθα στην Ελλάδα, τη χώρα των γωνιών μου, στα 25 μου. Μέσα σε λίγους μήνες, χωρίς να ξέρω αν θα μείνω ή θα φύγω και χωρίς σταθερή εργασία, είχα περιθάλψει το πρώτο μου αδέσποτο, ένα υπέροχο νεαρό ζώο που βρέθηκε να σπαρταράει στην παραλιακή λεωφόρο, χτυπημένο από αυτοκίνητο. Πέρασαν από τότε πολλά χρόνια. Η εικόνα ενός εγκαταλελειμμένου ζώου συντροφιάς που αγωνίζεται να επιβιώσει στον δρόμο με αναστατώνει όσο την πρώτη μέρα που ήρθα στην Ελλάδα και με στοιχειώνει. Γιατί σας τα λέω αυτά, και τι σχέση έχει με τη σημερινή εκδήλωση;

Ο λόγος είναι ότι σε κάθε ζώο που έχουμε σπίτι μας και φροντίζουμε, αντιστοιχούν 100 που πεθαίνουν στον δρόμο, γιατί αντιμετωπίστηκαν ως αναλώσιμα από τους κατόχους τους – και αυτό δεν μπορεί να αφήνει απροβλημάτιστο όποιον ασχολείται με ζώα συντροφιάς, ακόμα κι αν η οπτική του είναι καθαρά οικονομική. Είναι γεγονός ότι οι αλλεπάλληλες ελληνικές νομοθεσίες, όχι μόνο έχουν αποτύχει να προστατέψουν αποτελεσματικά τα ζώα από την κακοποίηση και την εγκατάλειψη, αλλά και έχουν αποτύχει (για την ακρίβεια, δεν επιχείρησαν ποτέ) να χτίσουν αυτήν την ευρύτερη παιδεία υπευθυνότητας, ευσπλαχνίας και σεβασμού των ζώων, που είναι το ζητούμενο κάθε σύγχρονης νομοθεσίας για την προστασία των ζώων.

Θα μπορούσαν πολλά να αλλάξουν σε επίπεδο ευαισθητοποίησης, αν έφτανε η ενημέρωση εκεί που φτάνουν τα προϊόντα, δηλαδή σε κάθε νοικοκυριό. Αν μέσω των προϊόντων για τον σκύλο και τη γάτα, μπορούσε να εκτεθεί και ο πιο ανυποψίαστος κηδεμόνας στο είδος της ενημέρωσης που αλλάζει τον τρόπο που σκέπτεται και αντιμετωπίζει τα ζώα. Η σκέψη μου, λοιπόν, και αυτό προτείνω στις εταιρείες που είναι σήμερα εδώ, είναι να εξετάσουμε μαζί, με ποιον τρόπο θα μπορούσαμε να συνεργαστούμε προς όφελος των ζώων, συνδυάζοντας την εμπειρία μας ως φορέας προστασίας των ζώων, με τη γνώση σας γύρω από τα προϊόντα και την αγορά. Μιλάω για ένα marketing ουσίας και αξιών, το οποίο θα μπορούσε όχι μόνο να μπει στα κριτήρια αξιολόγησης των βραβείων, αλλά και να αποτελεί κατηγορία βράβευσης».

«Θεσμός που δίνει κίνητρο για συνεχή εξέλιξη»
Χαιρετισμό στη βραδιά της τελετής απονομής απηύθυνε και η Μαρία Λινού, Πρόεδρος της Ελληνικής Κτηνιατρικής Εταιρείας, η οποία, μεταξύ άλλων, επεσήμανε: «Βρίσκομαι απόψε εδώ ως Πρόεδρος της Ελληνικής Κτηνιατρικής Εταιρείας, εκπροσωπώντας το αρχαιότερο επιστημονικό σωματείο των κτηνιάτρων της χώρας, αλλά και ως κλινικός κτηνίατρος που ασκώ την κτηνιατρική πράξη. Μέσα από τον διπλό μου ρόλο- θεσμικό και μάχιμο- έχω ζήσει την πορεία της ιατρικής των ζώων συντροφιάς, την εξέλιξη της επιστήμης και της τεχνολογίας, την προαγωγή της φιλοζωίας και τις τάσεις που επικρατούν στον χώρο των pets στη χώρα μας και παγκόσμια.

Είμαι σε θέση να αναγνωρίζω την επιστήμη, την τεχνολογία και την καινοτομία πίσω από τα προϊόντα και τις υπηρεσίες των συμμετεχόντων στα φετινά βραβεία. Βραβεύουμε σήμερα προϊόντα και υπηρεσίες για τα ζώα συντροφιάς που αξιολογήθηκαν από ειδικούς, με κριτήρια την ασφάλεια, την καινοτομία και τεχνολογία και τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά που προσθέτουν αξία στο κάθε προϊόν, υπό το πρίσμα της “Ενιαίας Υγείας” στην οποία ζώα, άνθρωποι και περιβάλλον είναι αλληλεξαρτώμενα και αλληλένδετα και η υγεία και ευζωία τους αντιμετωπίζεται ως μία και ενιαία. Η ετήσια διοργάνωση των Pet Awards αποτελεί έναν θεσμό που με σοβαρότητα δίνει κίνητρο για τη συνεχή εξέλιξη και βελτίωση των συμμετεχόντων, έναν θεμιτό ανταγωνισμό με τελικό όφελος στην υγεία και ευζωία των ζώων συντροφιάς».

Τιμητικά βραβεία
Το μη διαγωνιστικό μέρος της βραδιάς ολοκληρώθηκε με την απονομή των τιμητικών βραβείων για τα Pet Awards 2023, όπου η Ελίνα Μπούνια παρέλαβε τιμητικό βραβείο για τη Συνδρομή της στην Προστασία των Αδέσποτων Ζώων και ο Kωνσταντίνος Χατζιώτης παρέλαβε τιμητικό βραβείο για τη Σύνδεση της Κοινότητας μέσω της Λογοτεχνίας με τις Γάτες. Χορηγοί επικοινωνίας των Pet Awards 2023 ήταν οι: Pet City, Lovemypet.gr, Petpet.news, Pet-in.gr, Pets-alert.gr, Pet-medicare.com και Lovemyvet.gr.

«Δίνοντας φωνή» στα αδέσποτα
Στο πλαίσιο της τιμητικής βραβευσή της, η Ελίνα Μπούνια δήλωσε: «Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω θερμά για αυτή τη διάκριση και, κυρίως, επιβράβευση. Και λέω επιβράβευση γιατί μέσα από αυτήν, επιβραβεύετε και χιλιάδες άλλους εθελοντές που μαζί δίνουμε έναν αγώνα δρόμου για να “δώσουμε φωνή” στα εκατοντάδες χιλιάδες αδέσποτα που βρίσκονται στη χώρα μας. Σε αυτό τον μεταφορικό και κυριολεκτικό αγώνα δρόμου, προσπαθούμε -και προσπαθώ- να αποδείξουμε πως ακόμη παραμένουμε Άνθρωποι, έχοντας ως κινητήρια δύναμη τη μεγαλύτερη αξία που έχουμε σαν πλάσματα: Το έλεος. Αυτή τη λέξη που περικλείει από αρχαιοτάτων χρόνων μέσα της, όλες τις αξίες μας.

Όλον τον πολιτισμό ενός λαού: Την αγάπη, τη βοήθεια, την ευσπλαχνία και τη συμπόνια. Πρόκειται για έναν σύγχρονο Μαραθώνιο που το τέλος του θα έρθει μόνο όταν φωνάξουμε σαν αγγελιαφόροι όχι, “Νενικήκαμεν”, αλλά “Εσώσαμεν”! Γιατί, όταν προσπαθείς να σώσεις, αδιαφορείς για το προσωπικό κόστος, για το αν είναι ημέρα ή νύχτα, για το αν η “φωνή” των τετράποδων φίλων μας ακουστεί ακόμη και κουρασμένη, βραχνή αποκαμωμένη από τον αγώνα. Στον ανήφορο αυτόν δεν μπορούμε να αφήσουμε τη γη να μας τραβήξει στα σπλάχνα της. Θεωρώ πως πρέπει αυτή η φωνή να γίνει ισχυρότερη και να ακουστεί παντού. Αυτή τη φωνή των ζώων λίγο πριν βρεθούν αντιμέτωπα με τον θάνατο είτε από κάποια ρόδα, είτε από κάποια αρρώστια, είτε από την αδιαφορία και την κακία που συνυπάρχει μαζί με το καλό στην ανθρώπινη φύση. Γι΄ αυτό, σας παρακαλώ μη μας ξεχνάτε. Αδράξτε αυτή την ευκαιρία να “ακούσετε” τη δική τους φωνή που εμείς, απλά αναμεταδίδουμε. Και αν θέλετε, ελάτε μαζί να τρέξουμε σε αυτόν τον αγώνα, βοηθώντας αυτά τα πλάσματα που το μόνο που ζητούν είναι αγάπη και ασφάλεια».

Πλούσια και συναρπαστική γατίσια.. ανθολογία
Από την πλευρά του, ο Kωνσταντίνος Χατζιώτης ανέφερε: «Θέλω να ευxαριστήσω την Boussias Events, τους οργανωτές της αποψινής εκδήλωσης για την τιμητική βράβευση του βιβλίο μου “Η γάτα στη ζωή και στο έργο των Eλλήνων λογοτεχνών”. Όταν καταπιάστηκα να συνθέσω αυτό το ανθολόγιο, δεν μπορούσα να φανταστώ ότι θα γίνονταν τόσο πλούσιο και συναρπαστικό. Είμαι ευτυχής που μπόρεσα να δώσω στους αναγνώστες αυτήν τη… γατίσια ανθολογία. Οι περισσότεροι από τους λογοτέχνες που φιλοξενώ στο βιβλίο μου, αγάπησαν με τρυφερότητα τα ατίθασα αυτά αιλουροειδή και τα έβαλαν στη ζωή τους ως οντότητες. Λυπούμαι που λόγοι υγείας δεν μου επιτρέπουν να παραστώ και να παραλάβω προσωπικά αυτήν την τιμητική διάκριση. Ζήτησα και με χαρά δέχθηκε να παραστεί εκ μέρους μου η Mαργαρίτα Παρισιάνου-Παπαηλιού, αφού, άλλωστε, μέρος της τιμητικής αυτής διάκρισης ανήκει και σε αυτήν ως διευθύντρια του εκδοτικού Οίκου Επιστημονικές Εκδόσεις Παρισιάνου ΑΕ, ο οποίος με φροντίδα και απέραντη υπομονή, πέτυχε να παρουσιάσει μια ολοκληρωμένη έκδοση που από τη φύση της παρουσίαζε πολλές δυσχέρειες».

Γιάννης Χανιωτάκης, Group Brand Manager, Nestlé Purina PetCare Greece

Brand Of The Year
PURINA PRO PLAN
«Βασικές αξίες η συνέπεια και η αξιοπιστία»
«Είμαστε υπερήφανοι που ανακηρυχθήκαμε, για 3η συνεχόμενη χρονιά, ως το Pet Brand της χρονιάς, αποδεικνύοντας τη δέσμευσή μας για τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των κατοικίδιων μας μέσω της διατροφής. Στην Pro Plan, αξίες όπως η συνέπεια, η αξιοπιστία και η δέσμευση για την υγεία και την ευεξία των κατοικίδιων, είναι βασικές. Μέσω των επιστημόνων μας, ερευνούμε και αναπτύσσουμε καινοτόμες λύσεις διατροφής για κάθε στάδιο ζωής των κατοικίδιων, προσαρμοσμένες στις διαφορετικές ανάγκες τους. Αυτές οι αξίες είναι απολύτως συναφείς με τη φιλοσοφία της Purina, η οποία δραστηριοποιείται στον χώρο εδώ και σχεδόν 130 χρόνια και διαρκώς εξελίσσει το χαρτοφυλάκιο των προϊόντων της ώστε να ανταποκρίνεται στις σύγχρονες ανάγκες και τάσεις των κατοικίδιων και των ιδιοκτητών τους».

Παρέλαβαν οι Δημήτρης Κουτρουμάνης, Marketing Manager & Γεώργιος Μπουτίδης, Διευθυντής Πωλήσεων & Μυρτώ Ξύδη, Managing Director

Company Of The Year
ΛΥΔΙΑ ΕΠΕ
«Επιβράβευση που αποτελεί κίνητρο για περαιτέρω βελτίωση»
«Η Λυδία αποτελεί μία από τις παλαιότερες και πρωτοπόρες εταιρείες στην ελληνική αγορά του Pet, με ιστορία μισού σχεδόν αιώνα. Είναι η εταιρεία που εισήγαγε και δημιούργησε ισχυρά εμπορικά σήματα στην ελληνική αγορά, ακολουθώντας τις τάσεις και ανάγκες του κλάδου του pet. Αυτή τη στιγμή, διαθέτoυμε ένα από τα υψηλότερα μερίδια αγοράς με προϊόντα, καλύπτοντας το 95 % των αναγκών των κατοικίδιων ζώων, με πληθώρα ποιοτικών επιλογών. Ως εταιρεία, αναζητούμε συνεχώς νέες βελτιωμένες λύσεις και η επιβράβευση αυτής της προσπάθειάς μας, μέσω της αναγνώρισης της ποιότητας των προϊόντων μας, αποτελεί κίνητρο για περαιτέρω βελτίωση του προσφερόμενου κωδικολογίου μας στο μέλλον.

Τα προϊόντα που διαθέτουμε ελέγχονται και επιλέγονται μόνο εφόσον καλύπτουν αυστηρά κριτήρια που θέτουμε, εξασφαλίζοντας ότι διαθέτουμε μόνο κορυφαίες επιλογές.

Η βράβευση αποτελεί επιβεβαίωση των επιλογών μας και της εμπιστοσύνης της αγοράς στα προϊόντα μας».

Δημήτρης Ψυχογυιός, Ιδιοκτήτης, Barffoοd

Platinum – Προϊόντα Για Σκύλους
BARFFOOD
«Το σημερινό μας βραβείο είναι η εξέλιξή μας»
«Θέλω να ευχαριστήσω τη διοργάνωση της σημερινής εκδήλωσης, όλη τη καταξιωμένη κριτική επιτροπή, για την ευκαιρία που μου δόθηκε στο να συμμετάσχει η εταιρεία μου, Barffood, σε αυτόν τον πολύ σημαντικό θεσμό. Και μέσα από, αναμφισβήτητα, τις καλύτερες εταιρείες του κλάδου, να ξεχωρίσουμε και να αναδειχτούμε για τις εξαιρετικές επιδόσεις των προϊόντων μας, συγκεντρώνοντας την υψηλότερη βαθμολογία και αποσπώντας ένα τόσο σημαντικό βραβείο, όπως είναι το platinum. Η καθιέρωση του θεσμού των βραβείων λειτούργησε για την εταιρεία μας ως οδηγός κινητοποίησης και επίτευξης στόχων ανάπτυξης και βελτίωσης των προϊόντων μας. Η ανάπτυξη της Barffood είναι ανοδική και ραγδαία και αυτό, γιατί επενδύουμε στην ποιότητα του προϊόντος μας, η εταιρεία μας δραστηριοποιείται δυναμικά και σε Βαλκάνια, Κύπρο, Μ. Βρετανία, Γερμανία, Ιταλία, Μάλτα και σε άλλες χώρες. Το σημερινό μας βραβείο είναι η εξέλιξή μας. Η υποψηφιότητά μας στην κατηγορία 1.1.14 “Καλύτερη Βιολογική Ωμή τροφή για Κατοικίδια (σκύλους & γάτες)” συγκέντρωσε την υψηλότερη βαθμολογία στον Πυλώνα και αποσπάσαμε επιπλέον ένα βραβείο Gold και Gold/Platinum. Εύχομαι, συνεπώς, καλή συνέχεια στον θεσμό της διοργάνωσης των βραβείων και συνεχείς επιτυχίες, εντός και εκτός χώρας».

Ευριπίδης Βαρδαξόγλου Διευθυντής, Pet Mobility

Platinum – Υπηρεσίες
PET MOBILITY
«Βασικός μας πυλώνας, η “συμφιλίωση” της κοινωνίας με την αναπηρία των ζώων»
«Νιώθουμε ιδιαίτερη χαρά για την απονομή του βραβείου Platinum στην ομάδα της Pet Mobility και θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά τη διοργάνωση των βραβείων Pet Awards 2023 για τη διάκριση αυτή. Ο πιο βασικός πυλώνας του έργου της Pet Mobility ήταν, ανέκαθεν, η «συμφιλίωση» της κοινωνίας μας με την αναπηρία των ζώων, η οποία μέχρι πρόσφατα αποτελούσε ταμπού για την πλειονότητα των ανθρώπων και η πρόσβαση των αναπήρων ζώων σε μία αξιοπρεπή και ποιοτική ζωή, που αποτελεί ύψιστο δικαίωμα για όλους. Σας είμαστε ευγνώμονες που αναγνωρίζετε την προσπάθειά μας, που στόχο έχει την εξασφάλιση της ευζωίας σε όσο το δυνατόν περισσότερα ανάπηρα ζώα και συμβάλλετε με τον δικό σας πολύτιμο τρόπο, στην ανάδειξή της.

Βασίλης Νίκας, Συνιδιοκτήτης, Anicell

Platinum – Προϊόντα Για Γάτες
ANICELL
«Κοιτάζουμε με υπερηφάνεια στα μάτια τους πελάτες-συνεργάτες»
«Στη βράβευση ενός προϊόντος συμβάλλουν αρκετοί παράγοντες. Η καλή αντιπροσώπευση και η εξειδικευμένη ομάδα πωλήσεων είναι σημαντικά στοιχεία για να γίνει γνωστό. Για τη βράβευση, όμως, τον κύριο λόγο έχει το ίδιο το προϊόν. Η σύνθεση και τα ποιοτικά χαρακτηριστικά είναι τα στοιχεία που αξίζουν και φέρουν όλο το βάρος για μία τέτοια διάκριση. Είμαστε περήφανοι που έχουμε στα χέρια μας τη Raw Paleo και μας δίνει τη δυνατότητα να κοιτάμε τους πελάτες-συνεργάτες μας στα μάτια».

Παρέλαβε η Μαρία Κουιμτζόγλου, Brand Manager

Βραβεία Κοινού
PURINA GOURMET – ΤΡΟΦΗ ΓΙΑ ΚΑΤΟΙΚΙΔΙΑ (ΓΑΤΕΣ)
Δημιουργία ποιοτικής και εκλεπτυσμένης τροφής
«Θέλουμε να ευχαριστήσουμε από καρδιάς όλους εσάς που ψηφίσατε και μας δώσατε αυτήν την τιμητική διάκριση! Αποτελεί μεγάλη τιμή και αναγνώριση για το έργο που κάνουμε στην Purina Gourmet, για τη δημιουργία ποιοτικής και εκλεπτυσμένης τροφής. Πιστεύουμε ότι οι αγαπημένες μας γάτες αξίζουν μόνο το καλύτερο! Δεσμευόμαστε περισσότερο από ποτέ να προσφέρουμε τη μεγαλύτερη ποικιλία γεύσεων και υφών που ικανοποιούν τους πλέον απαιτητικούς ουρανίσκους, συμβάλλοντας στην υγιή και ευτυχισμένη ζωή τους. Αυτό το βραβείο ανήκει σε όλους εσάς που μας υποστηρίζετε και μας εμπιστεύεστε καθημερινά. Υποσχόμαστε να συνεχίσουμε να παρέχουμε τα καλύτερα και γευστικότερα προϊόντα προς ευχαρίστηση των τετράποδων φίλων μας!».
Γιάννης Χανιωτάκης, Group Brand Manager, Nestlé Purina PetCare Greece

Παρέλαβαν οι Αλέξανδρος Τσουκνίδας, Co-founder & Board Member & Μαρία Κούκη, Κτηνίατρος

NANOSANITAS – ΠΡΟΪΟΝ ΚΑΛΛΩΠΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΚΑΤΟΙΚΙΔΙΑ
«Δέσμευση για διαρκή προσπάθεια βελτίωσης»
«Ευχαριστούμε το κοινό της NanoSanitas για την εμπιστοσύνη και αφοσίωση που έδειξε, για άλλη μία φορά, στα
προϊόντα μας. Η εταιρεία μας γεννήθηκε ως τεχνοβλαστός του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, με την αγάπη μας προς την επιστήμη και την έρευνα να βρίσκει διέξοδο στην αγορά μέσω των προϊόντων NanoSanitas. Η καινοτόμος αυτή προσπάθεια, επιβραβεύτηκε, αρχικά, από το επενδυτικό σχήμα του Uni.Fund και τώρα, μεταξύ 27 χωρών, από το σημαντικότερο για εμάς κοινό… εσάς. Δεχόμαστε την τιμητική αυτή διάκριση με αίσθημα ευθύνης και δεσμευόμαστε να συνεχίσουμε τη διαρκή προσπάθεια βελτίωσης και εξέλιξης των προϊόντων μας, πρωτίστως, από αμέριστη αγάπη στα τετράποδα μέλη της δική μας αλλά και των δικών σας οικογενειών. Σας ευχαριστούμε από καρδιάς!».
Κωνσταντίνος Κρομμύδας, R&D Scientist, Mechanical Engineer, NanoSanitas

Παρέλαβαν οι Παναγιώτης Μπάστας, Εμπορικό Τμήμα & Δημήτρης Σισμάνογλου, Τμήμα Ανάπτυξης Δικτύου

EASY PET BATH – ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΚΑΛΛΩΠΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΚΑΤΟΙΚΙΔΙΑ
«Στόχος η δημιουργία ισχυρής και διαρκούς σύνδεσης με τους πελάτες»
«Αυτό το βραβείο αποτελεί απόδειξη της δέσμευσής μας για την καινοτομία και τις υπηρεσίες που παρέχουμε στους πελάτες μας με τα 24ωρα καταστήματά μας για self service, πλύσιμο κατοικίδιων. Στην Easy Pet Bath, δημιουργούμε ένα brand που ξεχωρίζει σε μια ανταγωνιστική βιομηχανία και δείχνει την επιτυχία της στρατηγικής μας, η οποία στοχεύει στη δημιουργία μιας ισχυρής και διαρκούς σύνδεσης με τους πελάτες μας μέσω της συνεχούς αναπτυσσόμενης αλυσίδας μας. Αυτό το βραβείο αναγνωρίζει, όχι μόνο την οπτική ταυτότητα της επωνυμίας μας, αλλά και τη θετική επίδραση που έχουν τα καταστήματά μας στη ζωή των ιδιοκτητών κατοικιδίων και των αγαπημένων φίλων τους. Είναι απόδειξη της αφοσίωσής μας στην παροχή, προσιτών και premium υπηρεσιών self service, διασφαλίζοντας ότι τα κατοικίδια λαμβάνουν τη φροντίδα που τους αξίζει. Θα θέλαμε να εκφράσουμε τη βαθύτατη ευγνωμοσύνη μας στους πελάτες μας για την εμπιστοσύνη και την υποστήριξή τους, καθώς και στην αφοσιωμένη ομάδα μας που με συνέπεια κάνει τα αδύνατα δυνατά. Η απόκτηση του βραβείου κοινού είναι τεράστια τιμή και μας παρακινεί να συνεχίσουμε να ανεβάζουμε τον πήχη στον κλάδο της περιποίησης κατοικίδιων ζώων.

Δεσμευόμαστε να διατηρούμε τα υψηλότερα πρότυπα ποιότητας, ικανοποίησης πελατών και καινοτομίας, καθώς συνεχίζουμε να αναπτύσσουμε και να επεκτείνουμε την αλυσίδα μας, παγκοσμίως. Σας ευχαριστούμε, για άλλη μια φορά, για αυτήν την αναγνώριση. Ανυπομονούμε να εξυπηρετήσουμε εσάς και τους χνουδωτούς φίλους σας για πολλά χρόνια ακόμα».
Παναγιώτης Μπάστας, Commercial & Marketing Manager, Easy Pet Bath

Χρήστος Κουνάβης, Managing Director, Gatoskilo

Gold Winner
GATOSKILO
«Πάθος για παροχή της καλύτερης αγοραστικής εμπειρίας»
«Είμαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι για τη φετινή μας διάκριση στον θεσμό των Pet Awards ως το καλύτερο Online Petshop, ένα βραβείο που κατακτούμε για 4η συνεχόμενη χρονιά. Το Gatoskilo προσφέρει πάνω από 8.000 αγαπημένα προϊόντα, διαθέσιμα για online αγορές, οι οποίες παραδίδονται άμεσα, πανελλαδικά με Courier ή σε 1.500 Lockers 24/7. Η εταιρεία συνεχίζει να διατηρεί τους υψηλούς ρυθμούς ανάπτυξης, πάντα πιστοί στις βασικές μας αξίες, την αγάπη μας για τους μικρούς μας φίλους και το πάθος μας να παρέχουμε την καλύτερη αγοραστική εμπειρία στους γατοσκυλογονείς».

Βαρβάρα Σκούρτη, Head of Marketing, Pet City Group

Silver Winner
PET CITY GROUP ΑΕΒΕ
«Στόχος μας η προώθηση της υπεύθυνης υιοθεσίας»
«Η βράβευση μας στα Pet Awards 2023 αποτελεί μεγάλη τιμή για όλη την ομάδα, καθώς αναγνωρίζει όλη την προσπάθεια πίσω από την πρωτοβουλία μας Act Pawsitive. Η βράβευση αυτή αποτελεί απόδειξη της αφοσίωσης και της αγάπης όλης της ομάδας μας στα Pet City. Ευχαριστούμε θερμά όλους όσοι μας υποστηρίζουν και είναι δίπλα στην αποστολή μας να βρούμε ένα Forever Home για κάθε ζωάκι που το έχει ανάγκη. Όλοι μαζί, μπορούμε να δημιουργήσουμε έναν κόσμο με περισσότερη αγάπη, προωθώντας την υπεύθυνη υιοθεσία. Παραμένουμε προσηλωμένοι στο βασικό μας μήνυμα “we love pets” και θα συνεχίσουμε να προσπαθούμε για έναν κόσμο χωρίς αδέσποτα και ταλαιπωρημένα ζώα. Σας ευχαριστούμε και πάλι για αυτήν την αναγνώριση».

Πίνακας Νικητών

Keywords
υπηρεσιες, pet city, pet, συγκεκριμένο, innovation, easy, house, olympic, chef, city, group, dog, project, volos, σια, επε, gourmet, pro, ελλαδα, εταιρεία, france, γαλλια, news, κυπρος, νικας, raw, υγιή, member, αφοσίωση, θεσσαλονικη, fund, υπηρεσια, πήχη, online, courier, head, αεβε, home, love, κινηση στους δρομους, αποτελεσματα δημοτικων εκλογων 2010, εκλογες 2010 αποτελεσματα , ομαδα διας, αποτελεσματα πανελληνιων 2011, αποτελεσματα πανελληνιων, βαθμολογιες πανελληνιων 2011, αξια, παναγιωτης βλαστος, Καλή Χρονιά, αποτελεσματα πανελληνιων 2012, τελος του κοσμου, αποτελεσματα, pet city, δυνατα, αδεσποτα, χωρες, αδεσποτο, αυτοκινητο, γατα, γερμανια, γνωση, εργασια, ζωα, ιταλια, λυδια, μαλτα, πλαισιο, ρυθμος, σηματα, σημερινη, υγεια, υιοθεσια, news, olympic, volos, αγαπη, αγορα, αδιαφορια, αεβε, αυξηση, ελεος, αξιζει, αναπηρια, απλα, αρρωστια, αφοσίωση, βαθμολογια, βαλκανια, βιβλιο, βοηθεια, βραδια, γατες, γεγονος, γινει, δυναμη, δυνατοτητα, δικη, δειχνει, διπλο, δυτικη, δοθηκε, ευκαιρια, ευρω, ειρηνη, ελινα, ενημερωση, εξελιξη, επε, επιτυχια, ερευνα, εταιρεία, ετος, ευεξια, τεχνολογια, ζωη, ζωης, ζωων, ζωο, υγιή, ιδιο, ειδος, υπηρεσια, υπομονη, η φωνη, εικονα, εκδοσεις, κηδεμονας, κτηνιατρικη, λογια, λογο, ματια, μηνες, μαρια, νυχτα, νοικοκυριο, ομαδα, παντα, οδηγος, οφελος, παθος, περιβαλλον, ποιοτητα, πρισμα, ροδα, ρολο, συγκεκριμένο, συγκεκριμενα, συνεχεια, σια, σπιτι, στιγμα, συγχρονο, σιτιση, σωματειο, ταυτοτητα, τζιρος, τιμη, τμημα, φυση, φωνη, φορα, χανιωτακης, χαρα, ιωαννης, group, αγορες, αλυσιδα, ανηκει, ασφαλεια, chef, city, courier, δημητρης, δικαιωμα, easy, love, france, fund, gourmet, house, head, home, ηρθα, χωρα, ιδιαιτερα, innovation, project, κακια, κομματι, pet, member, μια φορα, dog, πήχη, raw, pro, online, υγειας, υπεροχο, ξεκινησε, χερια, νικας κρεας αλογου, νικας σκανδαλο
Τυχαία Θέματα