Αλλάζει χέρια το φεστιβάλ The Cannes Lions;

Μια κοινοπραξία στρατηγικών και οικονομικών επενδυτών φέρεται να προσέγγισε την Ascential, την ιδιοκτήτρια εταιρεία του φεστιβάλ The Cannes Lions, σε μια προσπάθεια να αναλάβει τις εκδηλώσεις της.

Σύμφωνα με το Sky News, η εταιρεία εκθέσεων Hyve, που υποστηρίζεται από ιδιωτικά κεφάλαια, και η MediaLink, συμβουλευτική εταιρεία

media και marketing που ανήκει στην United Talent Agency, υπέβαλαν προσφορά για την απόκτηση του βραχίονα εκδηλώσεων της Ascential, πριν από κάποιες ημέρες.

Οι όροι της προσφοράς δεν αποκαλύφθηκαν και η Ascential αρνήθηκε να σχολιάσει την είδηση, σύμφωνα με δημοσίευμα του Campaign. Η Ascential, παλαιότερα γνωστή ως εκδοτική εταιρεία Emap, διοργανώνει το Cannes Lions, τη μεγαλύτερη συγκέντρωση στελεχών της διαφημιστικής αγοράς στον κόσμο, παράλληλα με την εκδήλωση fintech, Money 20/20.

Η είδηση του Sky News υπονοεί ότι η Medialink θα εξαγόραζε το Cannes Lions, ενώ η Hyve τη Money 20/20. Τα νέα έρχονται καθώς η Ascential κατέγραψε έσοδα 307,4 εκατ. λιρών για το πρώτο εξάμηνο, σημειώνοντας αύξηση από τα 260,7 εκατ. την ίδια περίοδο πέρυσι.

(Πηγή: Campaign)

Keywords
Τυχαία Θέματα
Αλλάζει, Cannes Lions,allazei, Cannes Lions