Ανακαίνιση στο κατάστημα ΑΒ στο Ελληνικό

Η ΑΒ Βασιλόπουλος, μετά από τη σημαντική επένδυση στο νέο της κατάστημα στο Μαρούσι, προχώρησε στην ανακαίνιση του μεγαλύτερου καταστήματος του δικτύου της, στο Ελληνικό Αττικής. Το ανακαινισμένο κατάστημα, συνολικής έκτασης 5.500τμ, υιοθέτησε τον νέο σχεδιασμό της εταιρείας, αναδεικνύοντας περαιτέρω τις κατηγορίες, τα προϊόντα και τα ιδιαίτερα σημεία ενδιαφέροντος, «δημιουργώντας μια ατμόσφαιρα ανοιχτής αγοράς για μια ευχάριστη αγοραστική εμπειρία».

Στα τμήματα του ανακαινισμένου καταστήματος περιλαμβάνονται η «Λαϊκή», δηλαδή το οπωροπωλείο για φρέσκα

φρούτα και λαχανικά, το οποίο, με το σύστημα υδροπονίας, αναπτύσσει τα δικά του φρέσκα λαχανικά, τμήματα Τυριών και Αλλαντικών, Κρεοπωλείο και Ψαράδικο. Ακόμα, ο Φούρνος και το Grab n’ Go προσφέρουν λύσεις για κάθε στιγμή της ημέρας, όπως σφολιάτες, snacks, φρεσκοψημένα ψωμιά και γλυκίσματα.

Το τμήμα Αρμονία, με ανανεωμένη εμφάνιση, προσφέρει βιολογικά προϊόντα, ενώ στο κατάστημα υπάρχει και Sushi Bar. Στο ανανεωμένο κατάστημα φιλοξενείται ξεχωριστά διαμορφωμένος χώρος με προϊόντα της Ηοlland & Barrett, της βρετανικής αλυσίδας προϊόντων ευεξίας, που διαθέτουν μεγάλη γκάμα προϊόντων με βιταμίνες και συμπληρώματα διατροφής, φυσικά προϊόντα ομορφιάς, αθλητικά συμπληρώματα, τρόφιμα και ροφήματα.

Keywords
Τυχαία Θέματα