Ανακοινώθηκαν οι νικητές του Young Lions Competitions Greece 2023

Τη Δευτέρα 20 Μαρτίου πραγματοποιήθηκε στο Line Athens η ανακοίνωση των βραβείων του διαγωνισμού Young Lions Competitions Greece 2023. Το brief του φετινού διαγωνισμού αφορούσε την Ψυχική Υγεία και δόθηκε σε συνεργασία με τη μη κερδοσκοπική οργάνωση Θάλπος. Οι συμμετοχές ξεπέρασαν κάθε προσδοκία καθώς, στις τρεις κατηγορίες του διαγωνισμού υποβλήθηκαν 79 προτάσεις.

Oι φετινοί νικητές των βραβείων είναι: Κατηγορία Digital, 1ο βραβείο – Αλεξάνδρα Κωνσταντινίδη της Choose Strategic

Communication Partner και Αιμιλία Ηλιοπούλου της Another Circus για το έργο τους με τίτλο «It’s Okay To Feel Blue», 2ο Βραβείο – Λεωνίδας Αναγνώστου και Αθηνά Μαούνη της Ogilvy για το έργο τους με τίτλο «Feelings Uncensored», 3ο Βραβείο – Ισαβέλλα Κρίτσαλη της McCann Athens και Ναταλία Κρίτσαλη της Bloode «#gettothetruecause».

Κατηγορία Print, 2ο Βραβείο – Πάνος Τάμπης και Ειρήνη Κατσαράκη της Wunderman Thompson Athens για την καταχώριση τους με τίτλο «Kintsugi», 3ο Βραβείο – Χριστίνα Δρυ και Μάνος Περδικάκης της Socialab για την καταχώριση τους με τίτλο «Talk to the Ceiling». Κατηγορία Film, 3ο Βραβείο – Δέσποινα Καρακώστα και Ανδριάνα Ροδάκου της Another Circus, για το έργο τους με τίτλο «Not in our Nature».

Πρόεδρος της κριτικής επιτροπής ήταν η Σύλβια Καφφέ (Admine) και μέλη οι, Γιάννης Βασιλόπουλος (Frank & Fame), Χριστίνα Καφετζή (LamaDDB), Ηλέκτρα Παυλάκη (BBDO) & Ζωή Οικονομοπούλου (McCann Worldgroup). Η συμμετοχή στον διαγωνισμό είναι δωρεάν και η διοργάνωση γίνεται από την Ένωση Εταιρειών Διαφήμισης και Επικοινωνίας Ελλάδος (ΕΔΕΕ), επίσημο εκπρόσωπο του Φεστιβάλ Δημιουργικότητας των Καννών (International Festival of Creativity) στην Ελλάδα.

Keywords
Τυχαία Θέματα