Από τη Sleed το e-shop της JD Sports

Τη δημιουργία του νέου ηλεκτρονικού καταστήματος ανέλαβε η Sleed για τη JD Sports, ακολουθώντας την ταυτότητα και τα χαρακτηριστικά του brand. Η Sleed ανέλαβε στο πλαίσιο του development, τη διασύνδεση για τον συγχρονισμό όλων των οντοτήτων από και προς το middleware όπως και το integration με 3rd party υπηρεσίες.

Στοχεύοντας στην παροχή ολοκληρωμένων και υψηλής αξίας λύσεων, ανέλαβε επίσης τόσο τη διαχείριση των giftcards όσο και των επιστροφών

του e-shop. Με στόχο την εξασφάλιση υψηλών αποδόσεων στην ανάπτυξη του brand στον online κόσμο, επισφραγίστηκε η συνεργασία με υπηρεσίες Analytics και SEO.

Η JD είναι μία sports fashion, multichannel διεθνής αλυσίδα πώλησης επώνυμων αθλητικών και casual ενδυμάτων με παγκοσμίως αναγνωρισμένα brands.

Προσφέρει μια ολοκληρωμένη εμπειρία καταναλωτή τόσο στο φυσικό όσο και στο ηλεκτρονικό κατάστημα μέσα από μια πολυκαναλική προσέγγιση. Σήμερα, διαθέτει πέρα από το νέο της e-shop, πάνω από 900 καταστήματα σε 21 περιοχές παγκοσμίως, ενώ πρόσφατα έφτασε και την Ελλάδα.

Keywords
Τυχαία Θέματα