Από την AMG Media το 1ο Cybersecurity Conference της PeS Cybersecurity

Την πρώτη της εκδήλωση πραγματοποίησε η PeS Cybersecurity, με θέμα «Καινοτομία στην Κυβερνοασφάλεια», συγκεντρώνοντας γνωστές εταιρείες και vendors του κλάδου προκειμένου να μοιραστούν απόψεις, λύσεις και στρατηγικές, με στόχο την ενίσχυση των μέτρων ασφαλείας των οργανισμών.

Η PeS Cybersecurity εμπιστεύτηκε την AMG Media, για να αναλάβει εξολοκλήρου την οργάνωση, το στήσιμο, το branding, τα γραφιστικά και τη διεκπεραίωση της εκδήλωσης, εξασφαλίζοντας την ομαλή διεξαγωγή της.

Οι συμμετέχοντες είχαν τη δυνατότητα να αποκομίσουν

γνώσεις από κορυφαίους επαγγελματίες του κλάδου, σχετικά με την εφαρμογή αποτελεσματικών ελέγχων για την πρόληψη της εμφάνισης κινδύνων κυβερνοασφάλειας. Παράλληλα, δόθηκε η δυνατότητα για 1 on 1 meetings μεταξύ των εταιρειών και των καλεσμένων.

Η εκδήλωση απευθύνονταν ειδικά σε επαγγελματίες κυβερνοασφάλειας, ειδικούς στην ασφάλεια υποδομών και επαγγελματίες διαχείρισης κινδύνων πληροφορικής, παρέχοντας ανάλογες προτάσεις και γνώσεις που απαιτούνται για τη προώθηση της ασφάλειας και της οργανικής ανάπτυξης. Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με networking γεύμα.

Keywords
Τυχαία Θέματα