Από το Twitter ο νέος VP of global sales της WeTransfer

Ο Dara Nasr, πρώην Managing Director του Twitter -νυν X- αναλαμβάνει καθήκοντα Vice-president of global sales στη WeTransfer Advertising. O Nasr θα είναι υπεύθυνος για την εμβάθυνση των σχέσεων με τις μάρκες και τους αγοραστές, ενώ, παράλληλα, θα επιβλέπει την αύξηση των επενδύσεων σε νέα formats, συνεργασίες και καινοτομία.

Θα αναφέρεται απευθείας στον Chief Executive, Alexandar Vassilev

και θα ηγείται μιας ομάδας περιφερειακών επικεφαλής σε θέματα στρατηγικής, λειτουργίας και πωλήσεων, συμπεριλαμβανομένων των Γαλλίας, ΗΠΑ και Ηνωμένου Βασιλείου. Ο Nasr αντικαθιστά τη Natascha Chamuleau, Chief Advertising Officer, η οποία αποχώρησε πέρυσι.

Ο Vassilev δήλωσε: «Το Responsible Αdvertising έχει διαδραματίσει σημαντικό ρόλο στην ανάπτυξη και την επιτυχία της WeTransfer από την ίδρυσή της, με το υψηλής ποιότητας, user-centric format μας να οδηγεί σε τεράστια απήχηση και αντίκτυπο για εκατοντάδες brands. Δουλέψαμε σκληρά για να κερδίσουμε αυτήν την εμπιστοσύνη, αλλά μόλις τώρα αξιοποιούμε την πραγματική κλίμακα του τι θα μπορούσαμε να επιτύχουμε σε αυτόν τον χώρο. Ο Dara αποτελεί μια φανταστική επιλογή για να μας οδηγήσει στην επόμενη φάση ανάπτυξης».

(Πηγή: Campaign)

Keywords
Τυχαία Θέματα