Αποχωρεί από τη Unilever η Chief Brand Officer και Chief DE&I Officer

Η Aline Santos, Chief Brand Officer και Chief Equity, Diversity & Inclusion Officer της Unilever, αποχωρεί από την εταιρεία τον επόμενο μήνα, μετά από 35 χρόνια συνεργασίας. Αν και το επόμενο επαγγελματικό βήμα της δεν έχει γίνει ακόμη γνωστό, η ίδια έγραψε σε ανάρτησή της στο LinkedIn:

«Αποχωρώ από τη Unilever στο τέλος Μαρτίου, προκειμένου να ξεκινήσω μια νέα περιπέτεια, λεπτομέρειες της οποίας δεν είναι ούτε σε εμένα γνωστές.

Έχω αγωνία; Ναι. Αλλά είμαι επίσης έτοιμη να “αγκαλιάσω” το άγνωστο». Η global ομάδα marketing θα αναφέρεται πλέον απευθείας στην Chief Growth and Marketing Officer, Esi Eggleston Bracey, ενώ η global ομάδα equity, diversity και inclusion στο τμήμα HR. Η Santos εντάχθηκε αρχικά στη Unilever Brazil το 1989 ως εκπαιδευόμενη marketing στο τμήμα τροφίμων, ενώ ανελίχθη στη θέση της VP of Marketing της Unilever Brazil, προτού αναλάβει την περιφερειακή ηγεσία στη Λατινική Αμερική για τον κλάδο skin cleansing.

Ακολούθως, μετακινήθηκε στο τμήμα home care της Unilever ως global VP για τα Omo και Persil, ενώ ακολούθησε η ανάδειξή της ως Executive VP of Global Marketing, ρόλος στον οποίο προστέθηκε και εκείνος του Chief Equity, Diversity and Inclusion Officer το 2016.

(Πηγή: Campaign)

Keywords
Τυχαία Θέματα
Αποχωρεί, Unilever, Chief Brand Officer, Chief DEI Officer,apochorei, Unilever, Chief Brand Officer, Chief DEI Officer