Απονομή διακρίσεων σε επιχειρήσεις-μέλη του δικτύου Zero Waste HoReCa

Σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της HoReCa 2024 απονεμήθηκαν για δεύτερη φορά zero waste διακρίσεις, σε επιχειρήσεις-μέλη του Δικτύου Zero Waste HoReCa. Η Coca-Cola στην Ελλάδα, αναγνωρίζοντας τον κρίσιμο ρόλο που διαδραματίζει ο κλάδος καφεστίασης και φιλοξενίας, σε συνεργασία με την Οικολογική Εταιρεία Ανακύκλωσης και την υποστήριξη του The Coca-Cola

Foundation στηρίζει τις επιχειρήσεις στην αύξηση του ποσοστού των ανακυκλώσιμων απορριμμάτων, την εξοικονόμηση νερού και ενέργειας, καθώς και την προώθηση βιώσιμων προμηθειών μέσω της πλατφόρμας Zero Waste HoReCa.

Συνολικά πέντε επιχειρήσεις έλαβαν χρηματικά έπαθλα για τις εξαιρετικές πρωτοβουλίες βιώσιμης ανάπτυξης που υλοποίησαν. Επίσης, μέσα στο 2023, 165 επιχειρήσεις έλαβαν Χρυσή, Αργυρή ή Χάλκινη διάκριση για τις προσπάθειές τους στη μείωση του συνολικού περιβαλλοντικού τους αποτυπώματος.

H Μαρία Τζελέπη, Διευθύντρια Εταιρικών Υποθέσεων, Επικοινωνίας & Βιώσιμης Ανάπτυξης για την Coca-Cola Hellas, σημείωσε: «Έχουμε ευθύνη απέναντι στον κλάδο καφεστίασης και φιλοξενίας, που αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της λειτουργίας μας και θέτουμε ως στόχο να στηρίξουμε κάθε επιχειρηματία στην προσπάθειά του για μετάβαση σε μια πιο “πράσινη” εποχή, όπου τίποτα δεν πάει χαμένο».

Keywords
Τυχαία Θέματα
Απονομή, -μέλη, Zero Waste HoReCa,aponomi, -meli, Zero Waste HoReCa