Αudio εργαλεία για τους παίκτες παρουσιάζει το Xbox

To Xbox παρουσίασε μια σειρά εκπαιδευτικών ηχητικών οδηγών για παιδιά, προτείνοντας την ακρόασή τους κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού. Η σειρά «Beyond Xbox: field trips» δημιουργήθηκε από τη McCann London και παρέχει στους παίκτες περιεχόμενο που ενσωματώνεται στο βιντεοπαιχνίδι τους.

Αναλυτικότερα, το ηχητικό περιεχόμενο μπορεί να συμβάλλει

στην ανάπτυξη δεξιοτήτων, όπως η επίλυση προβλημάτων, η δημιουργία ομάδων, η επικοινωνία και η αναλυτική σκέψη, αλλά και στην εκπαίδευση των παικτών, δίνοντας, π.χ. πληροφορίες για την ιστορία της πειρατείας.

Τα παιχνίδια τα οποία θα διαθέτουν τα εργαλεία μάθησης είναι τα Minecraft, Sea of Thieves, PowerWash Simulator, Microsoft Flight Simulator, Age of Empires IV, Grounded και Cities: Skylines. Οι οδηγοί είναι επίσης προσβάσιμοι στο Spotify. Ένα πεντάλεπτο ντοκιμαντέρ πλαισιώνει την εκστρατεία και εξηγεί τον σκοπό της πρωτοβουλίας.

Παρουσιάζει τρεις οικογένειες του Ηνωμένου Βασιλείου να χρησιμοποιούν τα μαθησιακά εργαλεία, ενώ ειδικοί στην ψυχολογία και την εκπαίδευση μιλούν για τα οφέλη του παιχνιδιού. Περιλαμβάνει επίσης μαρτυρίες από τα ίδια τα παιδιά, που έχουν κάνει χρήση.

(Πηγή: Campaign)

Keywords
Τυχαία Θέματα