Χαρτογραφώντας τον νέο κόσμο της εργασίας

Συνεπής στο ετήσιο ραντεβού με υψηλόβαθμα στελέχη HR, business leaders και decision makers από όλους τους κλάδους, η Boussias Events παρουσιάζει, για 3η συνεχή χρονιά, το συνέδριο Future of Work. Στον απόηχο των αλλαγών που επέβαλε η πανδημική κρίση, η παγκόσμια ύφεση και ο πληθωρισμός επιμένουν, η κλιματική αλλαγή και ενεργειακή κρίση πιέζουν για λήψη μέτρων και αλλαγή στρατηγικών, γεωπολιτικές αλλαγές και δημογραφικό αλλάζουν τα δεδομένα, ενώ η εισαγωγή της τεχνητής νοημοσύνης

και η ψηφιακοποίηση της εργασίας απαιτούν νέα skills.

Η εμπειρία των εργαζομένων «γράφει» στο κοντέρ της ανάπτυξης των επιχειρήσεων, τα benefits εξελίσσονται διαρκώς και είναι στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος μαζί με την ψυχική υγεία στον χώρο της εργασίας. Τα μοντέλα εργασίας, hybrid, remote και work form anywhere ήρθαν για να μείνουν και ο χώρος εργασίας εξελίσσεται και αναδιαμορφώνεται μέσα στο διαρκώς μεταβαλλόμενο περιβάλλον. Μέσα από μία ολιστική προσέγγιση, το συνέδριο επιχειρεί να χαρτογραφήσει τον νέο κόσμο της εργασίας.

Συμμετέχουν, παρουσιάζουν και συζητούν μέσα από μία πλούσια ατζέντα με ομιλίες, πάνελ και διαδραστικά sessions, διεθνείς experts, εκπρόσωποι φορέων και οργανισμών, ακαδημαϊκοί και στελέχη Διοίκησης Ανθρώπινου Δυναμικού από την ελληνική αγορά. Το συνέδριο τελεί Υπό την Αιγίδα του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης. Διαθέσιμα Early Bird εισιτήρια με έκπτωση έως 01/03. Πληροφορίες στο www.futureofworkconference.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Χαρτογραφώντας,chartografontas