Διακρίσεις, διεθνής επέκταση και υψηλοί ρυθμοί ανάπτυξης για τη Novibet το 2023

Το 2023 αποτέλεσε για τη Novibet χρονιά ορόσημο, όπως τη χαρακτηρίζει η ίδια, με ανάπτυξη σε όλους τους τομείς. Ο διπλασιασμός του ανθρωπίνου δυναμικού τα τελευταία δύο χρόνια, η διεύρυνση της βάσης και η παράλληλη επέκταση του οργανισμού σε έξι νέες αγορές του εξωτερικού συνδιαμορφώνουν ένα περιβάλλον ανάπτυξης για το brand.

Ενδεικτικά, κατέγραψε 44% ανάπτυξη στα έσοδα (GGR) σε όλες τις χώρες δραστηριοποίησης σε σύγκριση με το 2022, +525% εγγραφές νέων χρηστών σε σύγκριση με το 2022 και +124% ενεργούς χρήστες σε σύγκριση με το 2022. Σε επίπεδο ανθρώπινου

δυναμικού, το 2023, η εταιρεία προχώρησε σε 483 νέες προσλήψεις και περισσότερες από 90 εσωτερικές μετακινήσεις στελεχών.

Παράλληλα, σύμφωνα με έρευνα Brand Equity, κατέγραψε 98% αναγνωρισιμότητα του brand, 84% αναγνωρισιμότητα της επικοινωνιακής καμπάνιας «Novibet Θέλω», ενώ ο δείκτης αρεσκείας της καμπάνιας ξεπέρασε κατά 10% τον μέσο όρο των επικοινωνιών του κλάδου. Το τέλος του 2023 βρήκε τη Novibet να συγκαταλέγεται στις 50 κορυφαίες GameTech εταιρείες διεθνώς, σύμφωνα με την ετήσια λίστα του EGR Global.

Επιπλέον, εντός του 2023, υλοποίησε ένα διευρυμένο πρόγραμμα χορηγικών συνεργασιών, θέτοντας τον αθλητισμό και την επιστροφή αξίας σε αυτόν σε πρώτο πλάνο. Παράλληλα, στο πλαίσιο του προγράμματος κοινωνικής υπευθυνότητας, Giant Heart, με Πρεσβευτές τους Κώστα Τσιμίκα και Γιάννη Κωνσταντέλια, έχει προχωρήσει στην πλήρη ανακατασκευή 13 αθλητικών εγκαταστάσεων σε όλη την Ελλάδα.

Keywords
Τυχαία Θέματα