Δωρεές, προσφορές γευμάτων, εθελοντισμός από το Efood το 2023

Σημαντικές πρωτοβουλίες ανέλαβε το Efood σε επίπεδο εταιρικής υπευθυνότητας το 2023, οι οποίες αποτυπώθηκαν, για τρίτη συνεχή χρονιά, στον ετήσιο κοινωνικό απολογισμό του.

Ενδεικτικά, προσέφερε συνολικά το ποσό των 273.000 ευρώ σε οργανισμούς και φορείς, 126.000 γεύματα σε οικογένειες σε ανάγκη, συνεργάστηκε με περισσότερες από 10 οργανισμούς, όπως «Μαζί για το Παιδί», «Δεσμός» και Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ, στήριξε διαρκείς κοινωνικές ανάγκες και ενεργοποίησε τον μηχανισμό προσφοράς

του κατά τη διάρκεια έκτακτων αναγκών, όπως οι πλημμύρες στη Θεσσαλία και οι πυρκαγιές στον Έβρο, δημιουργώντας τα προγράμματα όπως «Προσφέρω Γεύματα» και «Fire Relief».

Επίσης, 310 εθελοντές εργαζόμενοί του συμμετείχαν σε 24 δράσεις, διαθέτοντας συνολικά 733 εθελοντικές ώρες και συνεργάστηκαν με τις οργανώσεις «Μπορούμε», «Equal Society», «Save Your Hood», Φιλοζωϊκό Σύλλογο Νέας Φιλαδέλφειας, Σύλλογο Εθελοντών Δασοπροστασίας Αφιδνών και ΜΚΟ Praksis. Παράλληλα, δημιούργησε το πρόγραμμα «Unstoppables», στηρίζοντας χορηγικά αθλητές που στοχεύουν να βρεθούν στους Ολυμπιακούς Αγώνες, αθλητές με αναπηρία και ερασιτεχνικά αθλητικά σωματεία.

Keywords
Τυχαία Θέματα