Δράση προσφοράς της Skag σε δύο δημοτικά σχολεία στη Σάμο

H Skag, η 100% ελληνική εταιρεία παραγωγής χαρτικών ειδών γραφής και αρχειοθέτησης, απέδειξε για μία ακόμη φορά την προσήλωσή της στον άνθρωπο και την κοινωνία, καλύπτοντας μέσα από τη συνεργασία της με την πρωτοβουλία Ελλα-Δικά μας, ανάγκες και ελλείψεις σε δύο δημοτικά σχολεία στο νησί της Σάμου. Λίγο πριν τα Χριστούγεννα, τη Δευτέρα

19 Δεκεμβρίου, εκπρόσωπος της Skag επισκέφθηκε δύο δημοτικά σχολεία του νησιού, το Δημοτικό σχολείο Βαθέος και το 1ο Δημοτικό Σχολείο Νέου Καρλόβασι (γνωστό ως Πορφυριάδα).

Η εταιρεία δώρισε εκπαιδευτικό εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας, όπως διαδραστικούς πίνακες, υπολογιστές και προτζέκτορες, που θα βελτιώσουν την εκπαιδευτική διαδικασία σε καθημερινό επίπεδο, αλλά και προϊόντα χαρτικών ειδών γραφής και αρχειοθέτησης για να καλύψει ελλείψεις των σχολικών μονάδων.

Ο Chief Financial Officer της Skag, Θοδωρής Σκαγιάς, εγγονός του ιδρυτή της εταιρείας και εκπρόσωπος της 3ης γενιάς στελεχών αυτής, δήλωσε σχετικά: «Όλοι εμείς στη Skag διαχρονικά επιζητούμε να είμαστε στο πλευρό συνανθρώπων μας που βρίσκονται σε ανάγκη, προσφέροντας, με όσα μέσα διαθέτουμε, αγαθά που θα καλυτερεύσουν την ποιότητα ζωής τους. Και μάλιστα η ανάγκη μας αυτή πολλαπλασιάζεται όταν μιλάμε για παιδιά, που είναι το μέλλον μας».

Keywords
Τυχαία Θέματα