Δυναμικό «παρών» των εταιρειών στο Greece Race for the Cure

Την Κυριακή, 1 Οκτωβρίου πραγματοποιήθηκε το Greece Race for the Cure, για την ευαισθητοποίηση για τον καρκίνο του μαστού, προσελκύοντας, για άλλη μια χρονιά, πλήθος εταιρειών της ελληνικής αγοράς. Η Roche Hellas και η Roche Diagnostics Hellas, ως OneRoche, συμμετείχαν στη 15η διοργάνωση του αγώνα ως διακεκριμένοι χορηγοί. Στη αθλητική εκδήλωση συμμετείχαν 160 συνολικά εργαζόμενοι. Επιπλέον,

η Roche συνεχίζει για ακόμη μια χρονιά να στηρίζει τους σκοπούς της διοργάνωσης, στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας «ForHer», μιας ολιστικής καμπάνιας για την ενημέρωση και πρόληψη των γυναικολογικών καρκίνων.

Η Genesis Pharma συμμετείχε στον αγώνα ως χορηγός και μετέτρεψε τα 300 χλμ που διένυσε συνολικά η ομάδα δρομέων της σε έμπρακτη ενίσχυση του Προγράμματος Ψυχοκοινωνικής Στήριξης του Συλλόγου «Άλμα Ζωής». Στον αγώνα συμμετείχε με 100 δρομείς και η ομάδα εθελοντών της Genesis Pharma, η οποία λαμβάνει μέρος στον αγώνα από το 2014.

Η Interamerican φέτος συμμετείχε με περισσότερους από 150 συμμετέχοντες και συμμετέχουσες από το διοικητικό προσωπικό των κεντρικών γραφείων της εταιρείας, των δομών, του Car Point και του διοικητικού προσωπικού των γραφείων πωλήσεων Αττικής. Η εταιρεία διέθεσε, επίσης, κατά τη διάρκεια του αγώνα 2 ασθενοφόρα της Interamerican Βοηθείας για την εξυπηρέτηση έκτακτου περιστατικού υγείας.

Η KPMG στήριξε για 3η χρονιά τον Συμβολικό Αγώνα Δρόμου και Περίπατου του Greece Race for the Cure, με περισσότερες από 70 συμμετοχές στελεχών. Στο Greece Race for the Cure 2023 συμμετείχαν και οι εργαζόμενοι του ομίλου Σαράντη, 100 και πλέον στον αριθμό, με στόχο την ευαισθητοποίηση και ενημέρωση για τον καρκίνο του μαστού στην Ελλάδα.

Επίσης, οι εργαζόμενοι της LG, μαζί με «αγαπημένα» τους πρόσωπα, έτρεξαν «ενάντια στον καρκίνο του μαστού», στέλνοντας ένα μήνυμα στήριξης, όπως και οι εργαζόμενοι της εταιρείας Χατζηγιαννάκης αλλά και του Heraklio Travel Group.

Keywords
Τυχαία Θέματα