Επετειακή καμπάνια «Ας βγουν αληθινές όλες οι ευχές» για τα 100 χρόνια της Disney

Τη νέα καμπάνια της, με τίτλο «Ας βγουν αληθινές όλες οι ευχές σας», λάνσαρε η Disney, με αφορμή την επέτειο των 100 χρόνων της. Η καμπάνια περιλαμβάνει την πρώτη εορταστική live-action διαφήμιση, με τίτλο «Μία Disney ευχή για τις γιορτές», η οποία αντλεί έμπνευση από την ταινία των Walt Disney

Animation Studios, «Ευχή», η οποία θα κυκλοφορήσει στους κινηματογράφους σε περισσότερες από 50 χώρες.

Η διαφήμιση είναι σκηνοθετημένη από τον Νιγηριανό/Βρετανό σκηνοθέτη, Meji Alabi και γυρίστηκε στη Νότια Αφρική, με σκηνές που αντιπροσωπεύουν έξι γεωγραφικές τοποθεσίες και γλώσσες. Στη διαφήμιση ακούγεται το τραγούδι «A dream is a wish your heart makes», από την ταινία «Σταχτοπούτα», σε νέα διασκευή, ώστε να αποδοθεί από πολλούς ερμηνευτές με την Ariana DeBose να αποδίδει τους εναρκτήριους στίχους στην αγγλική εκδοχή του τραγουδιού.

Η διαφήμιση είναι μια παραγωγή της Ridley Scott Associates στις ΗΠΑ, το Ηνωμένο Βασίλειο και τη Νότια Αφρική και δημιουργήθηκε σε συνεργασία με την ομάδα Yellow Shoes από το τμήμα Disney Parks Experiences and Products. Στο πλαίσιο της συνεργασίας της με το Make-A-Wish, η Disney για να γιορτάσει την κυκλοφορία της νέας ταινίας και το λανσάρισμα της συλλογής «ShopDisney Wish», έχει δωρίσει 300.000 δολάρια στο Make-A-Wish International και τις θυγατρικές του.

Παράλληλα, η Mattel δωρίζει μερίδιο των εσόδων από κάθε παιχνίδι «Disney’s Wish star Reveals Mini Doll Surprise» στο Make-A-Wish. Σημειώνεται ότι, στην Ελλάδα, την καμπάνια των Χριστουγέννων 2023 της Disney υποστηρίζουν, μεταξύ άλλων, οι Η&Μ, Public, Μουστάκας, Skroutz και Jumbo.

Keywords
Τυχαία Θέματα