Έρχονται τα Estia Awards 2024

Τα Estia Awards 2024 διοργανώνονται, για 8η χρονιά, από την Boussias Events και αναδεικνύουν τις πιο ενδιαφέρουσες εξελίξεις, τις πιο καινοτόμες πρωτοβουλίες και τους σημαντικότερους παίκτες της ελληνικής αγοράς αλυσίδων και ομίλων εστίασης που βρίσκονται συνεχώς εν δράσει.

Νέες γεύσεις, καινοτόμα προϊόντα και επιχειρηματικά σχέδια χαρακτηρίζουν μία αγορά γεμάτη προκλήσεις, που διεκδικεί τη δική της διάκριση ως σημαντικό επικοινωνιακό «εργαλείο». Τα βραβεία συνθέτουν 2 ενότητες: η υποβολή ανά πρακτική/ αντικείμενο και η υποβολή ανά τύπο επιχείρησης.

Φέτος,

έχουν προστεθεί πολλές νέες κατηγορίες όπως: Ίση Μεταχείριση & Κοινωνική Ενσωμάτωση, Best Place To Work Or Visit, Vegan & Vegetarian Awards, Ethnic Cuisine Awards κ.ά. που αναμένεται να συγκεντρώσουν το ενδιαφέρον των αλυσίδων και ομίλων εστίασης. Η φετινή διοργάνωση αναδεικνύει με Grand Award τους κορυφαίους σε κάθε επιμέρους αγορά της εστίασης.

Pizza Awards 2024, Burger Awards 2024, Souvlaki Awards 2024, Streetfood Awards 2024 είναι μερικά από τα Κορυφαία Βραβεία. Η Κριτική Επιτροπή των Estia Awards 2024 απαρτίζεται από σημαντικές προσωπικότητες της ελληνικής εστίασης και του επιχειρείν, πανεπιστημιακούς, σεφ και δημοσιογράφους. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφτούν το https://www.estiaawards.gr/ να ενημερωθούν για τις κατηγορίες, τους όρους συμμετοχής και να υποβάλουν on line την υποψηφιότητά τους μέχρι το τέλος Σεπτεμβρίου.

Keywords
Τυχαία Θέματα