Ευνοϊκό το περιβάλλον για την επιστροφή των εξειδικευμένων Ελλήνων

Η Ελλάδα έχει αφήσει πίσω τις δύσκολες εποχές και έχει διαμορφωθεί ένα περιβάλλον ευνοϊκό για την επιστροφή των εξειδικευμένων Ελλήνων, ενώ είναι απαραίτητη η εφαρμογή μιας εθνικής στρατηγικής Brain Regain.

Αυτά ήταν τα βασικά συμπεράσματα που προέκυψαν από την ετήσια εκδήλωση της πρωτοβουλίας BrainReGain, «Επιστροφή στις ρίζες: Προκλήσεις. Ευκαιρίες. Πρωτοβουλίες», που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 5 Μαρτίου. Επίσημος ομιλητής της βραδιάς ήταν ο Υπουργός Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών,

Κωστής Χατζηδάκης και κεντρικός ομιλητής ο Πρόεδρος της Πρωτοβουλίας BrainReGain, Κωνσταντίνος Κεσεντές.

Η έναρξη της εκδήλωσης έγινε από τον Υπουργό Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Δημήτρη Παπαστεργίου, ενώ απηύθυνε χαιρετισμό ο Υφυπουργός Εξωτερικών, Γιώργος Κώτσηρας. Μεταξύ άλλων, πραγματοποιήθηκαν τρία πάνελ στα οποία συζητήθηκε η συμβολή της πρόσληψης Ελλήνων στην ανάπτυξη της χώρας και στη βιωσιμότητα των επιχειρήσεων, ενώ αναδείχθηκαν οι προκλήσεις και οι ευκαιρίες της επιστροφής στην Ελλάδα. Υποστηρικτές της εκδήλωσης ήταν οι Accenture, Coca-Cola Τρία Έψιλον, Deloitte, Ikea, Ogilvy, όμιλος Σαμαράς, Salfo Associates, Titan.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ευνοϊκό, Ελλήνων,evnoiko, ellinon