Έξι διακρίσεις για την Dermagenetic στα Αesthetic Awards 2023

Η Dermagenetic, με 28 χρόνια εμπειρίας στη δημιουργία προϊόντων που προάγουν την υγεία του δέρματος, σάρωσε τα βραβεία στα Αesthetic Awards 2023, λαμβάνοντας έξι διακρίσεις με τρία Gold, ένα Silver και δύο Bronze βραβεία.

Συγκεκριμένα, η πρώτη Gold διάκριση στην κατηγορία «Best Antiaging Cream» ήρθε με την κρέμα-μάσκα Anagin, η δεύτερη Gold διάκριση στην κατηγορία «Best Sunscreen Product» ήρθε με την αντηλιακή 3 σε 1 κρέμα, Elios Mat SPF

50 και η τρίτη στην κατηγορία «Best Innovative Aesthetic Mesotherapy Device» με το προϊόν Dermamicron.

Το Silver βραβείο απονεμήθηκε στην Dermagenetic στην κατηγορία «Best Innovation Aesthetic Equipment» με το υπερπαλµικό laser αποτρίχωσης, Electra, ενώ τα Bronze βραβεία τα έλαβε στις κατηγορίες «Best Mask» με την μάσκα Apotox και «Best Peeling» με το προϊόν Manssol Gel.

Ο δημιουργός της Dermagenetic, Άγγελος Κανακόπουλος, δήλωσε: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι και πραγματικά υπερήφανοι για τις διακρίσεις μας στα Αesthetic Awards 2023. Έξι τόσο σημαντικές βραβεύσεις, μας δίνουν το κίνητρο να συνεχίζουμε να εξελισσόμαστε ακόμα πιο δυναμικά στο εσωτερικό και εξωτερικό».

Keywords
Τυχαία Θέματα