Η Bentley δημιουργεί Συμβούλιο Αειφορίας

Η Bentley παρουσίασε δύο βασικές πρωτοβουλίες οι οποίες σχετίζονται με τη βιώσιμη πολυτελή βιωσιμότητα. Τη δημιουργία Συμβουλίου Αειφορίας της Bentley.

Πρόκειται για μια ομάδα εμπειρογνωμόνων απ’ όλο τον κόσμο, που δημιουργήθηκε για να προκαλέσει και να βοηθήσει την επιδίωξη της εταιρείας για αριστεία αειφορίας που περιγράφεται στη στρατηγική της Beyond100.

Αυτή η ανακοίνωση έρχεται παράλληλα με την παρουσίαση της πρώτης Έκθεσης Βιωσιμότητας της Bentley.

Η πρώτη έκθεση αειφορίας αποτελεί εργαλείο – κλειδί στη στρατηγική Beyond100 να καταστεί η Bentley ουδέτερη ως προς τον άνθρακα απ’ άκρο σε άκρο έως το 2030.

Οι βιώσιμες ανακοινώσεις ακολουθούν ρεκόρ πωλήσεων και κερδών το 2022, με τη μάρκα να επιτυγχάνει πωλήσεις 15.174 μοναδικών αυτοκινήτων, όπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση. Επιπλέον, ο μετασχηματισμός της επιχείρησης περιλαμβάνει μια ολόκληρη γκάμα αμιγώς ηλεκτρικών μοντέλων.

Το σχέδιο πέντε-στα-πέντε προβλέπει ένα νέο BEV κάθε χρόνο από το 2026.Τέλος, η εταιρεία γνωστοποίησε ένα δεκαετές επενδυτικό πρόγραμμα βιωσιμότητας ύψους 2,5 δισ. λιρών σε μελλοντικά προϊόντα και στο εργοστάσιο Pyms Lane στο Crewe.

Keywords
Τυχαία Θέματα