Η Dentsu διορίζει Global Chief Strategy Officer for Media

Ο Hamish Kinniburgh, πρώην Global Chief Consultancy Officer της IPG Mediabrands, διορίστηκε Global Chief Strategy and Consultancy Officer για τα media στην Dentsu.

Ο Kinniburgh, ο οποίος εργάζεται στο Λονδίνο, εντάσσεται στην παγκόσμια ηγετική ομάδα των media, μέρος του νεοσύστατου media practice

της Dentsu. Τον Οκτώβριο, η Dentsu παρουσίασε νέα δομή ηγεσίας, ορίζοντας νέους επικεφαλής των «Global Practices» του creative, των media και του CXM, που θα αντικαταστήσουν τα «service lines».

Ο Kinniburgh αναφέρεται στον Will Swayne, Πρόεδρο τoυ Global Practice για τα media και έχει ευθύνη για την αύξηση της στρατηγικής απόδοσης των Carat, iProspect και Denstu X. Οι παγκόσμιοι επικεφαλής των τομέων στρατηγικής, insights, planning, αποτελεσματικότητας και συμβουλευτικής θα αναφέρονται σε αυτόν.

«Η Dentsu προσφέρει κάτι διαφορετικό στη βιομηχανία και έχει ένα πραγματικά συναρπαστικό όραμα – όχι μόνο ως προς τον τρόπο με τον οποίο προσεγγίζουμε τους στόχους ενός πελάτη, αλλά και λόγω της ολοκλήρωσης, της εξειδικευμένης τεχνογνωσίας και της ιαπωνικής μας κληρονομιάς», δήλωσε μετά τον διορισμό του ο Kinniburgh.

(Πηγή: Campaign)

Keywords
Τυχαία Θέματα