Η Epson συμμετέχει στην Ώρα της Γης 2024

Η Seiko Epson Corporation αναγνωρίστηκε ως ο πρώτος διεθνής επιχειρηματικός εταίρος της Ώρας της Γης. Γνωστή για τη στιγμή που «σβήνουν τα φώτα», η Ώρα της Γης είναι ένα παγκόσμιο περιβαλλοντικό κίνημα που στοχεύει στην ευαισθητοποίηση για την καταστροφή της φύσης και την κλιματική κρίση.

Με το να γίνει ο διεθνής επιχειρηματικός εταίρος της Ώρας της Γης 2024, η οποία θα πραγματοποιηθεί φέτος σε όλον τον κόσμο, στις 23 Μαρτίου στις 20:30 τοπική ώρα, η Epson

στοχεύει να εμπνεύσει εκατομμύρια ανθρώπους να συμμετάσχουν στο κίνημα και να αναλάβουν δράση, εξοικονομώντας ενέργεια προς όφελος του πλανήτη.

Για την Ώρα της Γης 2024, η Epson και η Ώρα της Γης ενθαρρύνουν τους ανθρώπους να προβούν σε απλές ενέργειες εξοικονόμησης ενέργειας στην παγκόσμια «Hour Bank», προσβάσιμη τόσο στην ιστοσελίδα της Epson όσο και στην ιστοσελίδα της Ώρας της Γης.

Η Epson ενεργοποιεί το παγκόσμιο δίκτυο εταιρειών πωλήσεών της για να συμβάλει στην ενημέρωση για τις απλές ενέργειες εξοικονόμησης ενέργειας, οι οποίες είναι διαθέσιμες σε πάνω από 26 γλώσσες, σε όλες τις αντίστοιχες χώρες και περιοχές τους. Επιπλέον, η Epson είναι βασικός συνεργάτης για τις εκδηλώσεις της Ώρας της Γης σε Σιγκαπούρη και Ιαπωνία.

Keywords
Τυχαία Θέματα