Η Hell Energy ανέπτυξε ενεργειακό ποτό με τη χρήση AI

Η Hell Energy ανέπτυξε το πρώτο, όπως επισημαίνει, ενεργειακό ποτό στον κόσμο που δημιουργείται εξ ολοκλήρου με τη χρήση Τεχνητής Νοημοσύνης. Κάθε στοιχείο της νέας γεύσης, τα συστατικά, ο σχεδιασμός, ακόμη και η στρατηγική marketing αναπτύχθηκαν από AI.

H Τεχνητή Νοημοσύνη ενίσχυσε το ενεργειακό ποτό με βιταμίνες, αμινοξέα και βότανα, διασφαλίζοντάς παράλληλα τη συμμόρφωση με τη νομοθεσία της βιομηχανίας τροφίμων, συμπεριλαμβανομένης της βελτιστοποίησης των συστάσεων της EFSA

(Ευρωπαϊκή Αρχή Ασφάλειας Τροφίμων) και της τήρησης των προτύπων της συνιστώμενης ημερήσιας πρόσληψης (RDA).

Στα πρώτα στάδια της παραγωγής, η Τεχνητή Νοημοσύνη δημιούργησε τρεις διαφορετικές γεύσεις και τις ψηφιοποίησε χρησιμοποιώντας την τεχνολογία μιας εταιρείας με έδρα τη Νέα Υόρκη. Αφού «γεύτηκε» και τα τρία ποτά και ανέλυσε εκτεταμένα δεδομένα και στατιστικά στοιχεία, το AI χρησιμοποίησε προγνωστική ανάλυση για να επιλέξει την επικρατέστερη γεύση.

Έτσι, δημιουργήθηκε η γεύση Tutti-frutti & Berry-blast. Το νέο προϊόν «Hell AI» παράγεται σε μία από τις πιο προηγμένες εγκαταστάσεις παραγωγής ποτών στην Ευρώπη και θα διατίθεται σε 60 χώρες από το καλοκαίρι του 2023.

Keywords
Τυχαία Θέματα