Η JTI λανσάρει το προϊόν τεχνολογίας θερμαινόμενου καπνού Ploom

Τη νέα της επένδυση στην Ελλάδα παρουσίασε η JTI στο πλαίσιο εκδήλωσης που πραγματοποιήθηκε χθες στο Μουσείο της Ακρόπολης. Η νέα επενδυτική κίνηση της εταιρείας σηματοδοτεί την έναρξη ενός νέου κεφαλαίου στην ιστορία της JTI Hellas,

με την κυκλοφορία του Ploom, του εξελιγμένου προϊόντος τεχνολογίας θερμαινόμενου καπνού της JTI.

Φιλοδοξία της είναι να καταστεί ένας από τους κορυφαίους παίκτες στην ταχέως αναπτυσσόμενη κατηγορία των προϊόντων τεχνολογίας θερμαινόμενου καπνού στην ελληνική αγορά, η επένδυση στην οποία αποτελεί μέρος της μεγάλης παγκόσμιας επένδυσης της JTI ύψους τριών δισ. δολαρίων την επόμενη τριετία.

Χαιρετισμό στην εκδήλωση απηύθυναν οι Υπουργός Ανάπτυξης Κώστας Σκρέκας, Υπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης Άδωνις Γεωργιάδης, Υφυπουργός Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών Χάρης Θεοχάρης, ο Πρέσβης της Ιαπωνίας στην Ελλάδα Nakayama Yasunori και ο πρώην Πρωθυπουργός της Ελλάδας και πρόεδρος ΔΣ της Συνεταιριστικής Ένωσης Καπνοπαραγωγών Ελλάδος-ΣΕΚΕ, Κώστας Καραμανλής.

Ο Βασίλης Βωβός, Executive Vice President CFO της JTI παγκοσμίως, δήλωσε: «Σήμερα, δημιουργούμε ένα σημαντικό “ορόσημο” της επενδυτικής και επιχειρηματικής μας παρουσίας στην Ελλάδα, εισερχόμενοι δυναμικά στην κατηγορία των προϊόντων θερμαινόμενου καπνού με την κυκλοφορία του Ploom. Μια πρόταση που συνδυάζει την πλούσια κληρονομιά μας με την πρόοδο της Τεχνολογίας, πραγματοποιώντας ένα ακόμη ουσιώδες βήμα στη συνεχή μας ανάπτυξη. Με την ίδια προσήλωση, θα συνεχίσουμε να εργαζόμαστε και να επενδύουμε στα εργαλεία και τα προϊόντα που χαρακτηρίζουν τη νέα αυτήν εποχή που αναδύεται».

Keywords
Τυχαία Θέματα