Η Magiq Doorz δημιουργεί για τη Yamaha Motor

Η νέα ταινία της Magiq Doorz, με πρωταγωνιστές παίκτες των εθνικών ομάδων καλαθοσφαίρισης, συνδυάζει την αγάπη για το μπάσκετ με τη δύναμη και την τεχνολογία της Yamaha Motor, του ομίλου Μοτοδυναμική.

H ταινία «επισημοποιεί» τη χορηγία της Yamaha Motor προς την Ελληνική Ομοσπονδία

Καλαθοσφαίρισης, ενώ το σύνθημα «Passion NonStop», υπογραμίζει τη σημασία της επιμονής, της ανθεκτικότητας και του πάθους για την επίτευξη της νίκης.

«Η δημιουργική ιδέα, η εκτέλεση και η προσοχή στη λεπτομέρεια της παραγωγής, λειτουργούν ως απόδειξη της υπόσχεσης της Yamaha για συνεχή στήριξη του αθλητισμού σε όλες του τις εκφάνσεις, αλλά, πάνω απ’ όλα, μεταφέρουν μια αίσθηση οικειότητας και αυθεντικότητας, κάνοντας τους θεατές να νιώθουν ότι είναι μέρος του παιχνιδιού», επισημαίνεται σε ανακοίνωση του agency.

Τη σκηνοθεσία «υπογράφουν» οι Kimino, σε μια παραγωγή της The Stripes Productions, που μεταφέρει την ατμόσφαιρα ενός street παιχνιδιού μπάσκετ. Παραγωγός της ταινίας είναι ο Κωνσταντίνος Κατσαρός. Η διεύθυνση φωτογραφίας ήταν του Κωνσταντίνου Κουκουλιού. Η πρωτότυπη μουσική ανήκει στον Λευτέρη Σαμψών.



Keywords
Τυχαία Θέματα