Η McDonald’s γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα Ανακύκλωσης

Η McDonald’s στην Ελλάδα, με διαχειρίστρια την Premier Capital Ελλάς, είναι το πρώτο, όπως επισημαίνει, δίκτυο εστιατορίων στη χώρα που εφαρμόζει πρόγραμμα zero waste – μηδενικών αποβλήτων στους χώρους υγειονομικής ταφής, με σκοπό τη μείωση και ανακύκλωση των απορριμμάτων στα εστιατόρια.

Η Premier Capital Ελλάς από την έναρξη του προγράμματος μέχρι και τον Φεβρουάριο του 2024 έχει

καταφέρει να αποτρέψει την απόρριψη περίπου 133 τόνων απορριμμάτων σε ΧΥΤΑ. Στις 18 Μαρτίου, που γιορτάζεται διεθνώς η Παγκόσμια Ημέρα Ανακύκλωσης, η δέσμευση της McDonald’s ανανεώνεται από την Premier Capital.

«Παίρνουμε σοβαρά τη δέσμευσή μας να κρατήσουμε τις κοινότητές μας καθαρές, να προστατεύσουμε τον πλανήτη για τις μελλοντικές γενιές, να διασφαλίσουμε τη μακροπρόθεσμη επιχειρησιακή μας ανθεκτικότητα και να έχουμε διαφάνεια σχετικά με τις περιβαλλοντικές μας δράσεις. Θέλουμε επίσης να ενθαρρύνουμε τους πελάτες μας να συμμετέχουν ενεργά στην αποστολή μας και να χρησιμοποιούν τους σταθμούς ανακύκλωσης για τον διαχωρισμό των απορριμμάτων στα εστιατόρια μας», είπε ο Manuele Vagnoli, Director ESG της Premier Capital.

Keywords
Τυχαία Θέματα