O Απ. Μάρος σε διεθνή ρόλο στη L’Oréal Paris

Στον διεθνή ρόλο του Brand Business Director της L’Oréal Paris για το Hub Πολωνίας και Βαλτικής, με έδρα τη Βαρσοβία, μετακινήθηκε ο Απόστολος Μάρος, ως επικεφαλής της μεγαλύτερης μάρκας του oμίλου στην Πολωνία, τη Λιθουανία, τη Λετονία και την Εσθονία, μία αγορά 50 εκατ. καταναλωτών.

O Απόστολος Μάρος ανήκε στο δυναμικό της L’Oréal Hellas τα τελευταία 15 χρόνια περίπου,

έχοντας εργαστεί σε πλήθος διαφορετικών θέσεων, τμημάτων και μαρκών. Πιο πρόσφατη ήταν αυτή του National Accounts Sales Manager και αμέσως προηγούμενη του eCommerce Sales Manager. Ξεκινώντας από τα Επαγγελματικά Προϊόντα και περνώντας στο Τμήμα Καταναλωτικών Προϊόντων, εξελισσόμενος από το Marketing στο Ψηφιακό Marketing, μεταπηδώντας στο Business Development, κατέληξε σε καθαρά εμπορικούς ρόλους, στις πωλήσεις και στο ηλεκτρονικό εμπόριο.

«Ενώ η αποχώρηση από “το δεύτερο σπίτι και την οικογένειά μου” είναι γλυκόπικρη, αναλογίζομαι την απίστευτη ανάπτυξη και εξέλιξη που βίωσα τόσο προσωπικά όσο και επαγγελματικά, όντας ευγνώμων για τις αξέχαστες δυσκολίες, τις προκλήσεις, τις αναμνήσεις, τα επιτεύγματα, τα ανεκτίμητα μαθήματα και τις σχέσεις ζωής με τους ανθρώπους, στην Ελλάδα των προκλήσεων», αναφέρει ο ίδιος στο προφίλ του στο LinkedIn.

Keywords
Τυχαία Θέματα