Η Novibet παραδίδει το νέο γήπεδο «Κώστας Τσιμίκας» στις Σέρρες

Ένα νέο γήπεδο ποδοσφαίρου 5Χ5, κατασκευασμένο σύμφωνα με τις σύγχρονες διεθνείς προδιαγραφές, παραδόθηκε από τη Novibet και τον διεθνή ποδοσφαιριστή Κώστα Τσιμίκα στην τοπική κοινωνία των Σερρών, στο πλαίσιο του προγράμματος κοινωνικής προσφοράς Giant Heart.

Σε μία εκδήλωση που διοργανώθηκε για τον σκοπό αυτόν, το γήπεδο εγκαινιάστηκε από τον Chief Marketing Officer της Novibet,

Χριστόφορο Μποζατζίδη, τον Δήμαρχο Σερρών, Αλέξανδρο Χρυσάφη και τον ίδιο τον Πρεσβευτή του προγράμματος Giant Heart, Κώστα Τσιμίκα. Θέλοντας να τιμήσει το πρόσωπο του αθλητή που κατάγεται από την τοπική κοινωνία, ο Δήμος Σερρών με απόφασή του έδωσε στο γήπεδο το όνομα του Κώστα Τσιμίκα.

Ο Χριστόφορος Μποζατζίδης, Chief Marketing Officer της Novibet, δήλωσε, μεταξύ άλλων: «Συνεχίζοντας την αποστολή μας για προσφορά στο συνάνθρωπο και την προώθηση της αξίας του αθλητισμού, μέσω του προγράμματος κοινωνικής προσφοράς “Giant Heart” της Novibet, παραδίδουμε το 11ο στη σειρά αναβαθμισμένο γήπεδο, αυτή τη φορά στην τοπική κοινωνία των Σερρών».

Keywords
Τυχαία Θέματα