Η Praktiker με νέο κατάστημα στην Κέρκυρα

H Praktiker Hellas εγκαινίασε επίσημα, την Πέμπτη, 11 Ιανουαρίου, το νέο κατάστημά της στην Κέρκυρα, φτάνοντας συνολικά τα 17 καταστήματα σε όλη την Ελλάδα. Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Praktiker Hellas,

Δημήτρης Γαλάνης υποδέχτηκε θεσμικούς εκπροσώπους, επιχειρηματικούς φορείς, συνεργάτες και εκπροσώπους των τοπικών ΜΜΕ.

Τα εγκαίνια θα γιορτάζονται μέχρι και τις 13 Ιανουαρίου, με προσφορές και ενέργειες για τους επισκέπτες του καταστήματος. Συγκεκριμένα, το νέο Praktiker καλωσορίζει τον κόσμο τις Κέρκυρας με ένα δώρο: κέρδος την αξία του ΦΠΑ σε όλα τα προϊόντα έως τις 14/01. Τέλος, στο πλαίσιο των εγκαινίων, το νέο κατάστημα θα μοιράσει πάνω από 400 δώρα, ενώ όλοι οι συμμετέχοντες στα δρώμενα θα κερδίσουν δωροεπιταγές για μελλοντικές αγορές στα Praktiker.

Το καινούργιο κατάστημα συστήνει στην Κέρκυρα τη νέα γενιά καταστημάτων Praktiker, σε μια έκταση 3.350 τ.μ., παρουσιάζοντας λύσεις και προτάσεις που ανταποκρίνονται στις ανάγκες του ιδιώτη αλλά και του επαγγελματία. Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Praktiker Hellas, Δημήτρης Γαλάνης, δήλωσε σχετικά: «Τα επίσημα εγκαίνια του νέου καταστήματος Praktiker στο νησί της Κέρκυρας, αποτελούν ακόμα ένα κομμάτι του στρατηγικού σχεδιασμού μας».

Keywords
Τυχαία Θέματα