Η Rakuten Viber εγκαινιάζει τη συνεργασία της με το Spotify

Τη συνεργασία της με το Spotify εγκαινιάζει η Rakuten Viber, προσφέροντας στους χρήστες του Viber μια δωρεάν δοκιμαστική περίοδο τριών μηνών στο Spotify Premium ή έκπτωση ως και 90%, αναλόγως της χώρας τους. Μέσω της συνεργασίας, οι χρήστες του Viber θα αποκτήσουν πρόσβαση στην υπηρεσία Premium του Spotify, που θα τους επιτρέπει την ακρόαση χωρίς διαφημίσεις.

Οι χώρες που περιλαμβάνονται σε αυτήν τη συνεργασία είναι η Γαλλία, η Γερμανία, το Ηνωμένο Βασίλειο, η Ιταλία, η Σλοβακία,

η Ελλάδα, η Ουγγαρία, η Πολωνία, η Τσεχία, η Βουλγαρία, η Κροατία, η Σλοβενία, η Σερβία, η Βοσνία και Ερζεγοβίνη, η Βόρεια Μακεδονία, το Μαυροβούνιο, το Ιράκ, οι Φιλιππίνες και το Βιετνάμ.

Οι χρήστες μπορούν να ενεργοποιήσουν την προσφορά μέσα από μια σειρά προωθητικών τρόπων εντός του Viber: εγγενείς και rich media διαφημίσεις, banners στην οθόνη «Εξερεύνηση», μηνύματα εντός της εφαρμογής, δημοσιεύσεις στα επίσημα κανάλι του Viber. Σημειώνεται ότι το Viber κατέχει ισχυρό μερίδιο αγοράς στις περιοχές της Κεντρικής και Ανατολικής Ευρώπης και της Ανατολικής Ασίας και Ειρηνικού, με διείσδυση σε ορισμένες χώρες έως και 98%, ενώ το Spotify αξιοποιεί τις βασικές αγορές του για να προωθήσει την ανάπτυξη σε αυτές τις αναξιοποίητες περιοχές.

Keywords
Τυχαία Θέματα