Η Rakuten Viber παρουσιάζει έναν προσωπικό βοηθό ΑΙ για όλους

Σε μια συνεργασία που ενισχύει την πεποίθηση ότι «η συνομιλία είναι η νέα διεπαφή», η Rakuten Viber συνεργάστηκε με το AI studio Inflection. Το Inflection φέρνει την προηγμένη εμπειρία του στον τομέα της τεχνητής νοημοσύνης συνομιλίας στα εκατομμύρια χρηστών του Viber παγκοσμίως.

Οι χρήστες του Viber θα έχουν άμεση πρόσβαση στο Pi, κάτι που θα ενισχύσει την εμπειρία τους στην ανταλλαγή μηνυμάτων μέσω προηγμένων δυνατοτήτων συνομιλίας. Με ένα όνομα που σημαίνει

προσωπική νοημοσύνη, το Pi φέρνει μια υποστηρικτική προσωπικότητα με ενσυναίσθηση στις συνομιλίες με τους χρήστες. Λειτουργεί με το μοντέλο γλωσσικής νοημοσύνης Inflection-2.5 της εταιρείας και συνδυάζει υψηλή EQ με έξυπνη IQ για να βοηθήσει τους χρήστες σε όλες τις ερωτήσεις τους.

Οι χρήστες μπορούν να ζητήσουν συμβουλές, ενημέρωση, να συζητήσουν προβλήματα ή απλά να αποφορτιστούν. Το Pi θα βοηθήσει τους χρήστες να οργανώσουν τις σκέψεις τους, να κάνουν σαφείς σχεδιασμούς και να τους υλοποιήσουν – είτε αλλάζουν δουλειά, προσπαθούν να βελτιώσουν την υγεία τους, μαθαίνουν μια νέα δεξιότητα, θέλουν να μάθουν τα τελευταία νέα ή απλά έχουν διάθεση για συνομιλία.

Keywords
Τυχαία Θέματα