Η Samsung δημιουργεί το Barbie SmartThings DreamHouse

Με αφορμή την κυκλοφορία της ταινίας Barbie, η Samsung Electronics ανακοίνωσε τη συνεργασία της με την Warner Bros. Pictures. Η αποκλειστική συνεργασία αποτελείται από ένα παγκόσμιο activation στα καταστήματα και ένα ψηφιακό activation για την Ευρώπη με το Barbie

SmartThings DreamHouse. Η καμπάνια θα πραγματοποιηθεί σε δύο φάσεις κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, με αφετηρία το activation σε καταστήματα παγκοσμίως.

Με την επίσημη κυκλοφορία της ταινίας στις 19 Ιουλίου στη μεγάλη οθόνη, οι καταναλωτές σε καταστήματα λιανικής σε όλο τον κόσμο μπορούν να δουν το επίσημο τρέιλερ της ταινίας Barbie σε ανάλυση 8K. Το Barbie SmartThings DreamHouse είναι διαθέσιμο σε όλη την Ευρώπη από τις 10 Ιουλίου στο Samsung.com, ζωντανεύοντας τον κόσμο της Barbie μέσα από καθημερινά σενάρια, με τη βοήθεια του Samsung SmartThings.

Το σπίτι Barbie SmartThings αποτελεί μία ευκαιρία για να εξερευνήσει κανείς το εμβληματικό DreamHouse της Barbie, δείχνοντας στους χρήστες πώς να χρησιμοποιήσουν το Samsung SmartThings. Διαθέτει επίσης ένα καρουζέλ προϊόντων, που επιτρέπει στους επισκέπτες να κάνουν κλικ για να αγοράσουν απευθείας τις σειρές προϊόντων που εμφανίζονται.

Keywords
Τυχαία Θέματα