Η Samsung λανσάρει νέα σειρά τηλεοράσεων

Η Samsung Electronics Co., Ltd παρουσίασε, κατά τη διάρκεια της διαδικτυακής εκδήλωσης Unbox and Discover 2023, τη νέα σειρά τηλεοράσεων που θα κυκλοφορήσει στις 15 Απριλίου σε Ελλάδα και Κύπρο. Στην εκδήλωση παρουσιάστηκαν οι νέες εμπειρίες προβολής, που αντιπροσωπεύουν το όραμα της Samsung

για «Οθόνες Παντού, Οθόνες για Όλους».

«Στη Samsung θεωρούμε ότι η τεχνολογία πρέπει να ενδυναμώνει και να βελτιώνει τις ζωές των ανθρώπων», σημείωσε ο Jong-Hee (JH) Han, Πρόεδρος και Επικεφαλής του Τμήματος DX (Device eXperience) στη Samsung Electronics. «Επιλέγοντας τη Samsung, οι καταναλωτές απολαμβάνουν έναν ανεπανάληπτο συνδυασμό εντυπωσιακών χαρακτηριστικών, ενώ συμμετέχουν στην προσπάθεια της εταιρείας να μειώσει το περιβαλλοντικό της αποτύπωμα».

Σημειώνεται πως με τα τελευταία μοντέλα Neo QLED, οι χρήστες απολαμβάνουν το αγαπημένο τους περιεχόμενο σε ανάλυση 8K, συμπεριλαμβανομένου του YouTube, με το Auto HDR Remastering. Τα μοντέλα Neo QLED έχουν, επίσης, μια σειρά από νέες αναβαθμίσεις, όπως ο επεξεργαστής Neural Quantum 4K, που χρησιμοποιεί προηγμένη τεχνολογία AI.

Keywords
Τυχαία Θέματα